Fortsätt till huvudinnehåll

Min trädgård i Sätra Brunn

Hej
Häromdagen hittade jag en fotograf i min visnings-trädgård i Sätra Brunn. Han klev ur bilen och jag sa till Mats: - Titta där är det en som ska iväg och fiska! ( jag trodde han drog ut sitt teleskop-fiskespö ) - Nä, sa Mats, det är en fotograf...
Han som står här på bilden heter Eyvind och är ordförande i Sala fotoklubb, blir det som han tänkt sig så ska han göra en bok om min trädgård. Han vill följa den genom årstiderna, han började redan i höstas...det hade jag ingen aning om. Mycket kul måste jag säga. :o)
Jag ska ta lite bilder i trädgården själv i morgon, och visa er hur den ser ut just nu.
Annmarie

Kommentarer

Kul att det ska bli en bok om din trädgård. Måste säga att mannnen på bilden ser mycket bekant ut. Fast det var bra många år sedan jag så honom sist.

Kram Ullis
pudelflicka sa…
Vad fantastisk om du får en bok om din trädgård. Häftigt !
Kram Hedvig
Linn sa…
Vad du måste ha blivit förvånad! Men det skulle ju vara helt otroligt kul!
Anna sa…
Nämen oj, oj, ojdå!!!

Har han redan börjat utan din vetskap...hihi!!

Men va skoj det lät, spännande! Du måste ha en härlig trädgård om han vill göra bok om den, grattis :)
Så smickrande - din trädgård måste vara jättefin. Önskar att jag hade min lite mer under kontroll men det får vara som det är under småbarnsåren. Kul att få kolla in bilderna sen. Du lägger väl ut dem på bloggen eller?

Kram Jenny
Cissi sa…
Vad roligt för dig att få trädgården fotograferad...
Du måste visa bilder ifrån din trädgård. Så jag blir lite inspirerad själv. Dina frön ligger och väntar på att få komma ner i jorden....
Må gott!

//Cissi
Fotograf sa…
Älskar sådana fotografier där man kan jämföra de olika årstiderna.
linnea-maria sa…
Vad spännande. Du får berätta sedan vad boken heter så kan man köpa den :-)
Vilken söt dotter du har!
Byxorna som du har sytt blev så snygga.Jättesmart av dig att färga in dem färdigsydda, det blev ju så snyggt! /linnea-maria
Jema Rose sa…
Men vad KUL !!!

: )

Kram, Jenny

<3
Lisa sa…
Kära nån! Går folk bara in sådär? Hela vårt område är inhängnat och trots detta hittar vi ibland folk gåendes runt i trädgården när vi har stängt. "Ja, vi tittar ju bara...". Konstigt va!

Men det är ju kul att han vill göra en bok om er trädgård. Det är ju en fin komplimang!

Lisa
C De-sign sa…
Så roligt att det ska bli en bok...fantastiskt. Min mor var ifrån Morgongåva, vackert namn tycker jag och jag antar att det är i närheten av var du bor. Jag har inte varit i de trakterna på åratal.... Ser fram emot att få ta del av dina trädgårdsbilder! Ha det så bra i värmen! Kramar fr C
Vildängel sa…
Men vad häftigt! Så himla kul med en bok om sin egen trädgård!
Dessa paparazzis...
Näe, skämt åsido...Vad kul! Spännande!//Linda
Gratulerar till att det blir en bok om din trädgård. Det är ju en fantastisk komplimang.

Hoppas du får en bra tid med dottern. Kan tyvärr inte tipsa om några bra loppisar i jönköpingstrakten...
Vilket härligt ställe du har, men oj vad jobb. Hus, fin trädgård och butik, en riktig järnlady!! Häftigt med fotografen. Nu ska jag besöka din butik.
Kram Lotta

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.