Fortsätt till huvudinnehåll

Min dotter på modelltävling i Turkiet

Hej
Nu till något helt annat...Min dotter har just kommit hem från en skönhetstävling i Turkiet. Det var med blandade känslor hon berättade om tävlingen. Hon är så himla seriös med det här och tävlingen var inte riktigt genomtänkt och det kändes som det krävdes något MER av henne om hon skulle komma till en bra placering. Tur att man har en dotter med skinn på näsan i såna här situationer...
Här är hon på bild i en Turkisk tidning, hon kom inte med bland de 12 i toppen, men här ser hon glad ut i alla fall. Vill ni läsa lite om tävlingen så har hon en blogg: Ceiliar
Annmarie

Kommentarer

pudelflicka sa…
Vilken vacker dotter du har ! Hon fick en fin resa och upplevde en massa så det var väl inte så fel.
Kram Hedvig
Vad duktig hon är! Allt sådan är bra erfarenheter för framtiden tror jag. Det kommer bra tider och det kommer sämre tider. Hon har verkligen skinn på näsan!

Mvh Jenny
Jättefin bild på en jätte söt tjej. Tur att hon har skinn på näsan, då klara hon sig bra i stora världen. Vilken upplevelse det måste varit ändå.

Ha en bra dag!
Kram Ullis
Så söt dotter du har...
Och himmel vad glad jag blir när du syr och grejar !!
Tänk att det är ju så himla kul..jag såg din annons i Lantliv !
Hoppas att du får många beställningar på dina underbart fina tyger !!
Vi sålde ju modetyger och mönster förut, men folk slutade att sy kläder så vi var tvugna att sluta med det..jag sydde mycket kläder förut jag också, men nu är det bara inredning,gardinre, kuddar o sånt..
Dina byxor blev jättebra...
Kram Anette
Häftigt! Vad spännande och tufft gjort att ställa upp. Är hennes pappa från Turkiet eller hur hamnade hon på en tävling där? Hon är jättesöt, det är ju bra om hon har skinn på näsan och förstår att det inte är hela hon som tävlar.
Lotta sa…
Vilken spännande upplevelse för din dotter, och hon har ju många chanser framför sig. Riktigt söt tjej//Lotta
Oj! Vad kul, och så vacker hon är:)
Lite annorlunda att åka på modelltävling i Turkiet också. Eller? Hör mest om dem i england, frankrike, spanien och usa annars.

Hoppas det går bra för henne i karriären, och att hon får många roliga minnen och erfarenhet för framtiden:)

Susanne

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.