Fortsätt till huvudinnehåll

Mode och modelljobb

Hej på er alla.
Före jul så tog jag en tidning på HM när jag var inne och handlade julklappar. I den hittade jag en intressant artikel om vad som är helrätt just nu.
Minsann...Det är modernt att göra grejer själv! Sticka, virka och sy egna kläder och accessoarer. Bara att köra igång alltså, det gör inget om det blir snett och vint, det blir ju unikt, och det är det som är huvudsaken. Vem vill vara ett nummer i raden? Mycket trevligt tycker jag, precis som jag vill att det ska vara.Modeindustrin satsar stort på unga designers som tillverkar själva som tex. Sandra Backlund som stickar otroliga tröjor. Hon jobbar för Louis Vuitton som säljer henner stickade plagg DYRT.

*

Här är min lilla tös, en liten dotter som heter Cecilia.
Vill ni veta varför hon heter så? Jo Cecilias pappa tyckte att tennisspelarens flickvän var så snygg, tennispelaren hette visst Noa tror jag och flickvännen Cecilia. Så kan det gå. Cecilia är ett fint namn dessutom.

Nu ska hon börja jobba för Zap Models...

Jösses...det ska bli roligt att se hur hon ser ut när en proffsfotograf sätter tänderna i henne...låter ruggigt. Men hon är i alla fall finast helt naturell.
Ha det så gott och virka på väskan nu, den blir helt unik!
Annmarie

Kommentarer

Stilig at det er in med hjemmegjordt ja:-))
Vakker datter dere har..Hun kommer til å bli supermodell hvis hun vil!!
Tok mot til meg å så kattungene dine...ÅHHHHHH!!Jeg besvimer nesten så vakre de er..
Deilig dag til deg & Stooor klem fra Randi
Ja, visst är det roligt att det vi gillat ett tag dvs- shabby- är helt rätt för ALLA nu :) Får se om jag kan damma av kunskapen man fick i skolan när det gäller att virka och sticka...hm.

Vilken söt dotter ni har. Förstår att de vill hugga tänderna i henne. hoppas bara att hon inte blir utnyttjad som många i den branchen. Jag önskar henne i allafall lycka till.

Kram Viveka
cecilia sa…
Åh det här inlägget hade jag inte ens sett! :) Tack mamma, du är bäst! Puss och kram

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.