Fortsätt till huvudinnehåll

Vad man kan hitta om man går bakom huset...

Jösses!
Sotarn kom in och sa: Vet ni om att ni har 1 meter långa istappar på huset?
Hur kan det blir så? Har det med isoleringen på vinden att göra? Jag har för mig att det är så.
Jag har aldrig sett så långa istappar på ett vanligt hus.

Man kan smida många onda planer med is-missiler bakom huset. Men jag ska inte dra såna idéer här på bloggen, jag är inte säker på att de går hem... :o)
Men i morgon ska de ner, så inget händer.
Annmarie

Kommentarer

Ja, jösses vilken tur att sotarn såg istapparna, det kunde ju verkligen ha gått illa.
Har besök din blogg ett antal ggr men minns inte om jag kommenterat ngn gång.
Gillar verkligen din nätbutik!
Ha en trevlig helg!
Kram Anna
Skatan sa…
Ja du, de där är lite farliga när de lossnar. Då vill man inte vara i närheten!

Tack för utmaningen. Skall se vad jag hittar i min mapp...får se om den går att publicera ;-)

Önskar en riktigt skön helg.

Kram till dig!
Hej!
Det är facktiskt bara undersköterska som jag ska bli, hu vilket ansvar att vara sjuksköterska med alla mediciner och sånt.
Kram Anna
Smeagol sa…
Men gud vilken otur du har med katterna, såg inte uppfödaren det då INNAN hon skickade katten...eller du var där och kollade?
Hoppas att denna är ok nu då!
Jag kommer gärna förbi till sommaren, så äter vi lite surströming :-)
Linn sa…
Det är sådant som man bara kan hitta på landet! Mormor hade något liknande förut, och visst är det häftigt! Vad kul att du börjat komma igång med bloggen lite igen, det är efterlängtat!
Anonym sa…
Ennu längre istappar hadde vi här, inte långt ifrån Oslofjorden!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.