Fortsätt till huvudinnehåll

Vikt av shopping.

Hej
Jag har börjat på Viktväktarna...efter 4 veckor så har jag tappat 3 kilo. Det var alldeles nödvändigt kände jag och det går ju riktigt bra. Man måste äta massor av grönsaker annars hungrar man ihjäl. Det kan ju inte vara så fel.
Jag är mycket mer skeptisk till Atkins eller vad det nu heter, när man ska maximera FETT och PROTEIN låter inte sunt. Men det är ju så, att alla blir ju frälsta på sitt.
10 kilo för mycket

Så fin så fin... :o)

Jag tänkte att jag skulle göra som min dotter på bloggen. Fota lite shopping. Jag shoppade på WILLYS.
Lite underwear, till mig och min gubbe samt lite strumpor. Myran som sitter ovanpå ser till att vi får lite värmande katthår på kläderna, annars fryser vi för vi har full vinter här.
Ha det gott! vi hörs!
Annmarie

Kommentarer

cecilia sa…
Haha vilka roliga bilder, efterbilden såg inte klok ut. Hoppas verkligen inte du blir sådär liten :o)

Ja Fusse ska också alltid sitta på mina kläder som jag ska fota, undra varför?

Tack för länken :o) Kramar!
Skatan sa…
Snygging :)

Lycka till och bra jobbat så här långt!!!

Kram,

Anna
cecilia sa…
Mamma! Jag har utmanat dig i min blogg hihi :)
Randi sa…
Jag önskar dig god fortsättning på din nya väg - låter spännande - vad duktig du är!
Jag tittade just på dina små kattungar i ett tidigare inlägg - helt bedårande småttingar och underbara bilder.
Önskar dig en riktigt skön helg!
Kram Randi

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.