Fortsätt till huvudinnehåll

Utmaning

Hej
Jag har blev utmanad av min dotter CIA och det är lika bra att anta den på en gång annars glömmer jag bara bort det.

Gå in i mappen Mina bilder.
-Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen.
-Lägg upp bilden på din blogg och skriv något om d
en.
-Utmana sex andra personer och länka till dem, samt
tala om att de är utmanade.Här har ni min bild! Det är ett par byxor som jag sydde förra sommaren, jag har inte använt dem så mycket men kanske nu i sommar när magen inte ska rinna över så mycket...
Jaha nu utmanar jag:
Agnes Shabby Chic
Smegols hem
Skatan
Bland rosor och tistlar

Ja det får räcka.

Annmarie

Kommentarer

Smeagol sa…
SÅ FINT med istappar :-)
Vi har oxå massor av tappar fast inte en meter långa :-)
Hur går det med alla katter??
Kram
Smeagol sa…
SÅ FINT med istappar :-)
Vi har oxå massor av tappar fast inte en meter långa :-)
Hur går det med alla katter??
Kram
Cecilia sa…
Kul att du antog utmaningen!
Nä utvikningposer lär det nog aldrig bli, hua.
Åh vad kul att det kommer mer saker, jag vill komma igång snart! Jag är mest spänd på sjalarna, det ska bli kul att få dem sen.
Jo just ja, i helgen kan vi inte komma och kolla på schlager för vi jobbar. Men gärna någon annan helg. Hur många program kör dem?
Fina istappar!
Kram
EVA AGNES sa…
Den utmaningen verkar kul. Den ska jag genast ta itu med.
Ha nu en skön och mysig helg.
Kramar Eva Agnes
Randi sa…
"Mission completed" - kan jag meddela. Gillar bilden på istapparna. En enda gång har jag kunnat ta såna bilder här nere.
Önskar dig en skön ny vecka!
Kram Randi
Lotta sa…
Så underbara kläder din vän sytt upp. Gillar dess lite slitna look. och färgen...vill ha!
Sen kan man dölja sin 40års maggäddhäng med dessa snitt med. I like:)

Ska ha dessa kläder i tankarna när jag ska unna mig något definitivt.

Kram Lotta

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.