Fortsätt till huvudinnehåll

NOA-NOA

Hej
Här har jag fotat av en katalog från NOA-NOA skåda och njut! Så vackra bilder och vackra kläder de gör...Jag har en klänning från NOA-NOA det är den första bilden. Jag har den tillsammans med vida byxor i gråblått.Jahhhhh, så fint, och så kvinnlig.
Annmarie

Kommentarer

Sååå otroligt vackra kläder dom har. Och jag förstår att du älskar dessa skapelser !

Var beställer man en sådan katalog ? Hade varit kul att ha en själv att bläddra i...

Kram Kram
Jätte fina kläder. Inte konstigt att du blir så inspirerad att sy när du har sådana bilder att titta på.

Ha en bra helg!
Kram Ullis
Ja, de har verkligen otroligt mycket snyggt.. kram!
Jema Rose sa…
De gör alltid så fina kataloger..!

Underbara bilder : )

Kram & trevlig helg!

/ Jenny

<3
C De-sign sa…
Ja, du har så rätt Noa Noa gör underbara kläder..och sömnaden och detaljerna är så fina...veck, passpoaler m.m. Dina sömnadsbilder är också så inspirerande, man får lust att sätta igång och sy!!!....ska bli kul att se byxorna svarta! Ha en fin helg, KRAM fr C
Kort sagt, skitsnygga kläder! Och va duktig du är på att sy då, snygga byxor och en sån go katt som ville vara med... Ha en skön helg. Regniga häls fr Dalarna.. Mari.
Utrolig fint!De har alltid fantastiske kataloger,stoff og farger,men ikke alltid like bra form desverre..Men når det sitter..wow!!da sitter det:-)
Kos helg til deg!
Klem Randi
Åh vad snyggt. Man får lust att byta stil och bli en romantisk älva....:)
Otroligt romantiska kläder. Den första klänningen är en favorit.
Lina
Monolilith sa…
Ja, Noa Noa har verkligen underbara kläder! :)
Cissi sa…
Mmm Sådana kläder vill jag ha på mig!!!!!!!

Kram och må gott!

//Cissi
Oj vilka underbara kläder. Jag kan inte glömma det du visade oss, som du hade sytt. Så himla vackert! Du kan du. Ha det gott. Kram Pirre
Takk så mye for tipset om NOA_NOA. Jeg reiste hjem til Norge på sommer ferie og gikk crazy i NOA-NOA butikker. Romantisk bohem-stil! Jeg kom tilbake til USA med 4 skjört,
1 jakke, 2 topper og 1 cardigan! Helt topp! Jätte fina kläder!!!
Hej då!
Sylvi /i Washington State

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.