Fortsätt till huvudinnehåll

Tygprover

Hej igen.
Idag håller jag på att bunta ihop tygprover, det är 13 olika kvalitéer och det tar tid att få dem i rätt ordning. Jag har skrivit en beskrivning till alla och då måste det bli rätt. Här liggen en bunt ovanpå en tidning från NOA-NOA det är otroligt vackra och inspirerande bilder i den, jag ska scanna och visa er dem i morgon.
Saxen den har Mats köpt i Vietnam. Där kan de göra saxar må ni tro...superduktiga hantverkare. Handsmidda med perfekt funktion.
Annmarie

Kommentarer

Leva som jag sa…
Åh kan man få köpa tygprover av dig!! Noa katalogen har jag. Deras kataloger är som konstverk tycker jag. Har hittat en ny favorit danskmärke Rabens saloner. Kanske du sett deras kollektion?
Hoppas att du får en härlig dag
Malin
Vilka härligt vackra bilder du har, så inspirerande. Jag älskar den med katten här nedan i sin vackra färgkomposition.
Kram Helena
Vad du pysslar och stå i. Inga sysselsättnigsproblem hos dig heller. Ska bli kul att få se bilder ur katalogen.

Kramisar Ullis
me and alice sa…
Underbara tyger. Vad duktig du är på att sy! Blir spännande att se när du är färdig...
kram Susanne
Smycka dig sa…
oj vad jag har missat många fina inlägg:D den med talgoxungarna var underbart...jag älskar fåglar och vill gråta varje gång nån flyger i rutan och dör.

Dina kreationer med kläder ger mersmak..måste kanske göra lite kläder under semestern..annars ska jag klä om en soffa.

Ha det bäst
kram
Lotta
Randi sa…
Men så spännande projekt du satt igång med! Du är verkligen kreativ! Nu blir jag verkligen nyfiken!
Önskar dig lycka till!
Kram Randi
Cissi sa…
Åhh vilka fina byxor du syr!

Fina tygprover du visar och ja visst har Noa Noa fina kläder.

Du har något att hämta inne hos mig!

Må gott och ha en trevlig helg!

//Cissi
Carina, långt borta! sa…
Tygprover??!! Till vadå??

Ursäkta brutaliteten men jag blir fruktansvärt hagalen när jag ser dina tyger!!! Jag förstår din katt helt och hållet som går och lägger sig och myser på allt det mjuka goa!!
Jag är också lycklig ägare av en sådan sax!!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.