Fortsätt till huvudinnehåll

Gammal låda

Hej
Jag fick en gammal pappersklädd låda med flera fack av en god vän ( Helena ) som har en liten loppis på sin gård. Den är så himla söt med det gamla blommönstret på. Jag har lagt i gamla spetsar och band i den och då blir skönheten total....:o)Det tillverkas nya såna här lådor som är riktigt trevliga också. Här har vi något liknande från RICE men jag har den inte i butiken. Det är så flickigt sött med såna här saker, I like...
Annmarie

Kommentarer

Vilket fantastiskt, underbart fint hus du har!! Vilken dröm att bo där!

Jenny
Lådan var så söt. Det passade jätte bra med spetsen i den.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis
Zanna sa…
I like oxå :)
Cissi sa…
Gulligt värre!
Måste tacka för de småfröerna som du skickade mig blev jätte glad!

Må gott!

//Cissi
Vilken härlig låda. Jag har nåt till dig,inne hos mig. ;) Kram Pirre
Men vilken fin låda!!
kram anna
Vilken söt gammal låda du har fått, vilken snäll vän du har!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.