Fortsätt till huvudinnehåll

Hundpromenaden

Hej
Här kommer vi. Jag undrar hur många gånger jag har gått den här vägen med hundarna, det måste vara tusentals nu.
Jag, Babben och Shawnee går här 2 ggr varje dag och med tanke på att Babben är 7 år nu så har det blivit några gånger. Just nu är det en underbar väg, kantad med försommarblommor och grönska. Hundarna kan den här vägen utan och innan, om det någongång står en grej vid vägen som inte brukar vara där så blir de mycket misstänksamma och börjar skälla ut den.
Annmarie

Kommentarer

Leva som jag sa…
åh så andlöst vackert
kraaaaaam
M
cecilia sa…
Vad mysigt, längtar till grillningen :)
Zanna sa…
Hej på sej goa Chefen. Ja nu har vi mysiga omgivningar här :) Idag har jag varit på B och försäljt lite grönska :) Ha en go kväll/Kram.
pudelflicka sa…
Vilken härlig miljö du går i med dina hundar. Tänk vad mycket energi du och hundarna får på dagarna. Tänk om alla hundar kunde leva så.
Kram Hedvig
Jema Rose sa…
Ser otroligt härligt ut !!!

Kram, Jenny

<3
Härlig promenadväg ni har.

Ha det bra! Kram Ullis
C De-sign sa…
Jag har också en hund Maja, jag tycker så mycket om att gå just samma väg...dag ut och dag in.... årstiderna skiftar...det är så ljuvligt att följa naturens små och stora skiftningar så "nära"... Våra promenader är som bra "meditation" för mig...... Härligt att kunna förena nytta med nöje så! Ha en bra fortsatt vecka ! Kram fr C
Cissi sa…
Det är så härligt att gå på promenad med hunden tycker jag med särskilt i detta vackra väder!
Må gott och ha det gott vännen!
Hej i stugan. Visst blir det så, att man tar ganska så ofta samma väg med hundarna. Jag brukar vända på det hela, gå åt andra hållet! ;) Hunden till vänster känner jag igen, var det inte hon som kom fram o hälsade på mig, när jag var inne i din affär? Sötnos. Ha det bra i värmen. Kram Pirre
Lisa sa…
Saknar ofantligt mycket att gå en promenad med en hund. Man vill ju aldrig riktigt men när man väl kommer ut så är det ju sååååå skönt. En dag, ska vi skaffa hund igen! När alla våra barn börjar klara sig själv och jag har mer tid. Då jäklar blir det promenader!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.