Fortsätt till huvudinnehåll

Gamla fina saker på Sätra Brunn - Antikweekend

Hej, på er!
Jag vill först bara säga att jag är så glad att läsa alla fina kommentarer från er som tittar in. Ibland så räcker inte tiden till för att gå tillbaka och hälsa på. Jag sitter ju på landet med en urdålig uppkoppling och det TAR TID att ladda upp sidorna...men I LOVE YOU!!!Jag vill idag tala om att det blir Antik-Weekend på Sätra Brunn i helgen! Då förvandlas Sätra Brunns gamla behandlingshus till Alladins förtrollade värld...
Silver.....i långa banor, man kan ta med sig sina silvergrejer och sälja på plats om man vill.
Retro men riktigt gammlat blandas i en salig, härlig röra i flera hus.
Många sköna samtal och goda affärer görs den här dagarna.
Till och med kyrkan blir fylld av aktikviteter, härlig miljö tycker alla som kommer hit.
Tider:
Fredag 30 maj: 12-19 Lördag: 11-18 Söndag: 11-17 Entré: 80 kr.

Har ni vägarna förbi eller vill göra en utflykt i helgen så kom och hälsa på mig. Ni ser mig från mässområdet!!!
Välkomna!
Annmarie

Kommentarer

Caroline sa…
Där skulle man varit. Så mycket silver har jag aldrig sett.
Oj oj oj, den där mässan måsta vara nåt.. vad mkt grejer, ooh.. Ha det gott. Kram Pirre
Åh vad härligt skoj det ser ut !!
Om jag ändå kunde dela mig ... men den här helgen firar vi en artonåring och så ska vi på konfirmation på söndag ...och när ska jag hinna packa ;-)
Ha det så kul !!
Hälsningar Avundsjuk ;-)
Jema Rose sa…
OJ, det där ser verkligen trevligt ut!!!

: )

Kram, Jenny

<3
I en norsk vise heter det: "Der skulle vi ha vøri, Ka'l!", altså: der skulle vi ha vært! Gleder meg stort til det skal være antikk og bruktmarked bare noen km herfra 14.juni, men det er ikke så stort som hos dere...

Klem
Där hade jag velat vara! Så många fina saker.

Kram Maud
Lisa sa…
Låter härligt! Lite långt att köra bara! Men jag planerar åtminstone till lågsäsongen att komma till din butik!
Ullis sa…
Vilket ställe. Där skulle man ju varit. Tyvärr lite för långt att åka.

Titta gärna in hos mig. Har en tävling som slutar på fredag kväll.

Kram Ullis
Där skulle man ha varit.Oj så mycket fina saker!

Kram Helène
Designe sa…
Va härligt med antikweekend! Där skulle man ha varit! :)
Kristina sa…
Nämen så kul det såg ut, skule gärna komma om det var lite närmare.
kram
me and alice sa…
Den mässan är fin. Har varit där några gånger. I år ställer några vänner till oss ut där.
Åh, vilket ha begär jag fick när jag såg Eva i wallas kläder. Dra på trissor vad snygga dom är!
Skulle vilja ha varenda plagg!!
kram Susanne
Åh så kul det verkar vara... tyvärr bor jag alldeles för långt bort.

Ha en trevlig helg !

Kram Kram
Oj, där skulle man varit, vad mycket fina bestick. Det skulle jag behöva några ;o) Ser ut att ha varit väldigt mysigt...Kram P.
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
i did a little research after you told me about your "thing", and if you want a way to make more money using your your blog you can enter this site: link. bye.
C De-sign sa…
Ja, där skulle man ha varit!!! Så spännande!!!! Det har ju varit en helt underbar helg, hoppas att det kom mycket folk i värmen!!! Ha en fin vecka! Kram fr C
Jema Rose sa…
Vann JAG ?!!! Helt otroligt...i synnerhet nu när jag är så deppig! Detta gjorde mig verkligen både glad & överrraskad...TACK !!!

Många kramar från Jenny

<3 <3 <3
Livet i byn sa…
Vilken fin blogg, ska sätta mig ner och kika bakåt lite. Sedan ska jag gå igenom er butik på nätet också. Det verkar finnas en hel del fint där :0)

~Livet i byn

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.