Fortsätt till huvudinnehåll

Inredning från Danmark

Jag har varit kund hos Danska Bloomingville sedan tre år tillbaka, de har bra kvalitet och rätt finish på sina saker. De ligger lite högre i pris kanske men det är det värt. Jag fick en CD av dem häromdagen med inspirationsbilder. Det är jättebra när man kan få det, ibland lyckas jag inte med fotograferingen.

En trälåda med nätbotten en läcker detalj i trädgårdsboden. 169 kr
Flaskkorg med plats för 7 flaskor, mysigt när man ska gå ut i trädgården och fika. 259 kr
Samma här fast i trä-spån. Lätt och behändig, kan man ha framme på bänken fylld men diverse nödvändigheter. 195 kr
Bestickkorg men många små rum, fint trähandtag. 155
Flugor och getingar...det kan man ju förvänta sig att det blir i sommar som vanligt. Ett stort tyll-paraply att spänna upp över saften eller kakorna. 65 kr.

De här varorna har jag tagit hem till butiken och finns att köpa i webb-shopen för den som blir sugen.
Ha en trevligt dag, jag står antagligen på huvudet idag också och rycker ogräs så det yr, fast just nu regnar det...
AM

Kommentarer

hEJ
jÄTTEFIN BESTICKKORG OCH FLASKKORG
kRAMAR Malin
Maria sa…
Hej!Så fina saker du visar,gillar den fina bestickkorgen med trähandtag!Har handlat lite förrut från din fina butik,finns ju massor av fina saker där..jag köpte sist ett par snygga färgglada diskborstar och färgglada disktrasor som man blir glad av..dom är toppen att använda,är roligare att diska nu!=)
Fin sida du har,återkommer gärna!
Önskar dig en fin dag!

Kram Maria
cecilia sa…
Vilka fina bilder mamma. Vi hittade aldrig den där lägenheten du drömmer om, minns du sidan? Ja kom gärna förbi nästa vecka, jag jobbar ons tors fre fast bara till 13. Vilken tid på söndag hade du planerat middag? Jag kommer i alla fall, David börjar sitt nya jobb på måndag hos polisen så om det inte blir alltför sent så kommer vi båda en stund. Kramar!
C De-sign sa…
Jag njuter av dina bilder i de sista inläggen! Känner mig och lite "lugnad" av att jag inte är ensam om att låta gräset växa...och annat också! Jag tycker ju om en lite "vildare" trädgård.....men spansk körvel har jag inte... vilka vackra varor du visar... man blir så sugen...
Ha en skön fredagskväll Kram fr C
Hej Annmarie
Tack för det glada mottagandet idag. Det var verkligen overkligt o stå i din butik på riktigt. O alla dem fina sakerna,o den mysiga gården. Så inspirerande, o ja, det blir en tripp närmare sommaren också. Nu ska jag fota lite det jag handlade hos dig o visa i min blogg. Ha det så bra. Regniga hälsningar från Dalarna.
Hej!

Dom har verkligen mycket fint!

Kram Maud
Härliga detaljer. Ska nog själv köpa något som håller flugor och annat otyg borta...

Kram Annica
Ullis sa…
Bestickkorgen är jag sugen på, men skulle då också behöva ett diskställ i samma stil. Mysiga bilder du visar.
Här regnar det också och jag har tänt fullt med ljus för det är så mörkt och ruggigt.

Ha en bra helg!
Kram Ullis
Kristina sa…
fina grejer, här regnar det också det vräker ner.
Trevlig helg på dig :)
Lilla Eken sa…
Vad roligt att du skrev om spansk körvel i förra inlägget, en av mina "måsten" i kryddlandet också. Vi använder den ofta i kalla såser till fisk, men ska testa ditt rabarbertips i helgen. Kanske går att ha i rabarberkräm också, eller..?

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.