Fortsätt till huvudinnehåll

Hyllor i vårt hem

Det är snyggt med hyllor tycker vi. De ska smälta i med inredningen så blir det alltid rätt. Man kan skapa egna stilleben på hyllor och det kan ju variera med årstiderna. Jag är inte så duktig på prydnadssaker men en del saker tycker jag om att ha framme i alla fall, och på hyllan står de inte i vägen heller.
Hylla i köket med lite smått och gott, gamla saker, en del med minnen. Den randiga tillbringaren serverades det mjölk i när jag var liten. Förresten, är det möjligen någon som känner igen tapetmönstret någonstans ifrån...?Hylla i glasverandan, här har vi en samling Vietnam-grejer från Mats resor i Orienten...det låter väl fint va? Han har varit där och jobbat en del helt enkelt. Saxarna som man kan tävla om i butiken kommer också därifrån.Hylla i köket igen, här ska det vara kokböcker är det tänkt. En burk från Miljögården var jag bara tvungen att lägga beslag på, den är ovanligt fin tycker jag. Konsoller till hyllorna finns på Coop, sen en plankbit från sågen KLART!
AM

Kommentarer

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Så fint hyllorna passar in i din gammeldags miljö!

Den där jugendtapeten har jag sneglat på länge - kul att få se den i en sån fin miljö.

Kram Maud
Du har det så trivelig i huset ditt!!! Så koselig med tapet... Her hos oss ble det panelplater i ale rommene, det eneste rommet som gjenstår er stua (vardagsrummet), der SKAL jeg ha tapet... Syns de gammelsvenske tapetene fra Duro er så fine, veldig artig å få se dem i et virkelig hjem, da får man bedre inntrykk av hvordan den blir.

Klem
Hej
Du har det det verkligen hemtrevligt inne! Jag älskar tapeter o tyger i massor. Gillar tapeten, riktigt charmig, gammeldags tapet. ha en bra Söndag. Pirre
Jema Rose sa…
Vilka vackra hyllor!!!Väldigt fina tapeter också..!

: )

Kram, Jenny

<3
me and alice sa…
Hej!
Vilka underbar hyllor!
Kommer alla konsoller från coop? Även de på hyllan på glasverandan?
Dom är helt underbara tycker jag!
kram Susanne
Jättefint du har det på dina hyllor! Jag tycker också mycket om att ha vackra saker framme på hyllor. I vårt kök har jag bara öppna hyllor så alla fina burkar, glas och koppar alltid syns. Jag blir så glad av att titta på dem. Har fyndat en gammal tallrikshylla på loppis och när den blivit målad ska jag också njuta av att ha mina kokböcker framme.

Ha en jättefin söndag!
~Josefine
Visst är det härligt med hyllor! Där kan man ju sätta små saker som man tycker om lite extra, man kan ha sina samlingar där och man kan ha sina minnen där. Härligt!

Kram Annica
Förresten, jag måste ju säga att jag känner igen tapetmönstret :-) Det är ju bakgrundsbilden i din webb-butik! :-)
Hyllor är alltid så fint att ställa fina saker på och det går ju som du skriver skapa vackra stilleben.

Du har verkligen fina konsoller till dina hyllor. Kanske du har gjort dom själv ?

Just nu håller jag på att måla en skänk... och det är ju så pillrigt med alla hyllplan och allt... men snart är det klart med tre lager färg och det kommer bli så fint. Vitt naturligtvis blir det !

Kram Kram
Ulli sa…
Visst är det snyggt med hyllor! Du har verkligen "fått till det".

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Ulli
Lisa sa…
Tycker den första hyllan var fin! Burkarna längst till vänster har jag sett lite överallt men aldrig till salu. Tycker dom är jättefina! Ha det bra!
Kristina sa…
Jättefina hyllor.
Roligt att ha sker från världen över. Det ska bli roligt att se alla sina tagetes sen.
kram
Gillar dina vita hyllor och konsoller...från Coop ?! Måste rusa dit och kolla någon dag.

kram Camilla
Grindelunda sa…
Så många vackra ting på de olika hyllorna :)

Må så gott!
mvh Gunilla
Ullis sa…
Fina hyllor du har. Förstår att du lagt beslag på burken från Miljögården. Den skulle jag vilja ha, avis.

Kram Ullis
Jättefint med hyllor! Du har jättefina saker på dina. Kram /Anna
Väldigt fina konsolhyllor. Blir ännu en gång överraskad av vad man kan hitta på Coop. Snubblade in hos dig och ska fortsätta titta runt lite.

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.