Fortsätt till huvudinnehåll

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen att göra en själv nu direkt, att jag inte kommit på idén för länge sen själv...
Lantliv: Härligt riktigt gammaldags kök, hyllor igen, de gör så mycket för rummet. Läckra "hål" inmurade för förvaring. Så här vill jag ha det!! Kylskåpet sticker ut men det göringet, för man vill ju ha det praktiskt också, det är viktigt.
Lantliv: Åh vilket fint golv, alldeles lagom stor yta att ruta. Målar man rutor på ett stort golv så kan det ju bli för mycket ibland. Härlig tapet, sliten känsla, här skulle jag trivas...
AM

Kommentarer

Elin sa…
Hej hej! Ska iväg på kurs i Sigtuna denna v, kollade på eniro var din butik ligger och det blir inte så lång omväg att åka dit (bor i Värmland). Så om kursen inte slutar alltför sent kommer jag och handlar lite.
Ha det fint! /Elin
Hadde tenkt å droppe Lantliv denne måneden, men det kan jeg ikke, ser jeg... Innredningsblader er så herlig, og så lenge og vel som jeg koser meg med hvert blad, om og om igjen, så må det være mye for pengene også! Har bestilt abbonement på Vakre hjem nå, men det har ikke kommet enda, ser at flere i Sverige allerede har fått det, litt merkelig, håper det kommer i dag...

Klem
Hej
Jag läste Lantliv igår, o tyckte också om hennes kök, eller hela huset... Jag vill också ha en massa djur hemma, men frågan är om inte våra jakthundar blir lite väl ivriga då? För plats o tid finns ju... Så synd. Ha en bra dag. Pirre
Wow vilka fina inspirerande bilder i de båda tidningarna, jag förstår att du har dem som favoriter!

Kram från ett regning Singapore:-)
Cissi sa…
Jag prenumerara på Tove. Jag är jätte nöjd med den. De är så himla dyra alla inredningstidningar och så tycker jag ej att det står så mycket i dem. Men tack för tipset om att vinna prenumeration. Men det verkar vara fel på länken! Men jag hittade rätt så nu är jag med i utlottningen.

Ha de gott!

//Cissi
Cissi sa…
Trasmattan var ju skit cool. Gör en sådan så får vi se om vi andra klara av det!

//Cissi
Lisa sa…
Har alltid varit supersvag för rutiga golv!
Jag bara älskar Vakre Hjem!

Lantliv är jättefin också - såg faktiskt din annons tidigare - den var jättefi.

Kram Maud
Smycka dig sa…
Wow jag bara häpnar.. tapeten och golvet var underbart och tipset med trasmattan ett måste för mig med växthus!!!

Jag har missat så mycket...måste kika vidare;D


det gick ju bra för kissen!
Ha det bäst
Kram
Lotta
Hej! Håller med om att trasmattan är helt fantastisk som förvaringsmöjlighet...Men den bild som jag fastnade för av de du visade är den från lantliv dvs den som du lade upp på inredningsbloggar... SÅ genuint hemtrevligt!

Kram Annica
me and alice sa…
Bägge tidningarna är mina favoriter också. Hade turen att få prenumeration på båda två i julklapp. Så nu dimper de ner och förgyller min tillvaro varje månad...
kram Susanne
rost&rosor sa…
Vilken underbar hall! Vill ju ha en sån.Vackre hjem är en helt underbar tidning och det är förståss Lantliv med. Kram Katta

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.