Fortsätt till huvudinnehåll

Lisebergs trädgårdsdagar

Hej på er
Det ringde en kvinna från Intro Inred häromdagen och ville låna en massa saker från min butik . Victoria o Glimdén heter hon som ska designa en balkongmiljö på Liseberg.
Det är en balkonglådetävling och nu är det finaldags. Min balkonglåda lär vara en traditionell sort och det ska vara HÖG mysfaktor på balkongen, det ska bli spännade att se om hon vinner med mina saker på balkongen. Det blir ett STORT paket att skicka...
Jag återkommer med bilder från tävlingen sen.


Lisebergs trädgårdsdagar är den 9-11 maj...så det är snart.
Jag tycker det verkar kul, om jag inte bodde så långt bort så skulle jag åka dit. Det är fullspäckat program.
Annmarie

Kommentarer

Ja, Lisebergs trädgårdsdagar är ett måste, ska hålla utkik efter "din balkonglåda".

Ha en bra måndag.
Jema Rose sa…
Vad roligt med balkonglådan!

Hoppas den vinner : )

Kram, Jenny

<3
Smycka dig sa…
vad kul med såna projekt.. ger väl säkert lite extra reklam till din fina webb butik;D

Nu är ju våren här uppe kommen och det kliar i fingrarna nu när man får börja med alla projekt för våren
Ha det bra
kram
Lotta
Å så trevligt det låter med Lisebergs trädgårdsdagar. Dit hade jag åkt utan tvekan om jag inte bodde så långt ifrån.

Spännande det låter med balkonglådetävlingen också och jag håller tummarna att det går bra för henne med alla dina fina saker.

Kram Kram
Carina
Hej
Jag försöker och försöker läggat ill din shop på min blogg, men än så länge vill den inte alls. Det kan bero på att blogg.se just har bytt server, och att min blogg flyttades idag, men jag vet inte. JAg försöker igen.
Men vad kul och spännande! Jag hoppas du avlägger rapport om hur det fortlöpte efteråt! :)
Måste bara säga att jag tycker ditt hus ser helt underbart! Jag vill oxå ha en glasveranda...

Kram Annica
Hej igen! Va roligt att du uppskattade länkningen... Får också säga "wow" min dotter heter också Ella... Ha en mysig kväll! Kram Karin
Ullis sa…
Kul att hon ville ha din balkonglåda. Hoppas att den vinner.

Kram Ullis
Vad spännande att se om hon vinner med dina saker...
Liseberg minns jag som härligt! Det var ca 20 år sedan jag var där... Skulle vara något att testa igen!

Tycker att lamporna i ditt förra inlägget är härliga. Som godis nästan! Den rosa gillar jag speciellt...

Bilden på din dotter bland vitsipporna är också en höjdare. Riktigt vackert!!!
Ja, en härlig blogg helt enkelt!
Ha det så gott!
Kram Hanna
Halloi
Jag såg dina tavlor, hur fina som helst. Kul när man ser när nån har hittat sin egen stil. Fortsätt måla du, så lång tid emellan varven får det inte ta ;). Pirre
P.s. Man kanske får se en konstutställning i sommar?
Kristina sa…
Va roligt att bli uppringd så där, så spännande. Vi får hålla tummarna.
kram
Oj så många helläckra inlägg jag missat nu, från kyrkor till Liseberg och slickepottar! : ) Mari.
Va roligt att hon ska använda dina saker och balkonglåda, spännade!! Mari.
Henrik sa…
oj va kul att de lånade saker:) jag ska åxå vara med, fast jag designade ena balkonglådan, då är vi lite av rivaler då hehe:)

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.