Fortsätt till huvudinnehåll

Tisdagstema: Ömt.

Jag vårdar min kläder ömt...Jag har haft möjlighet att köpa en del kläder av min bästa vän Maria som har klädaffär.
Kläderna som alla är designade av Ewa i Walla är som poesi...Små fina veck...allt i naturmaterial.
Varje detalj är noggrant uttänkt och allt är så ljuvligt att ha på sig...
Vardags-look som gör att jag kan använda kläderna varje dag, utan att känna mig uppklädd...
Svensk bondekultur blandat med franska slitna spetsar...
Bra passform inga slimmade kläder som smiter åt. Jag använder dem inte varje dag men de är som en skatt för mig som jag vårdar ömt...
I morgon ska jag visa er en ny blus som jag har sytt i den här stilen, den är snart klar. :o)
Annmarie

Kommentarer

Åh vilka underbara kläder förstår att du vårdar dem ömt! Sen blir de ju mjkare och skönare ju mer man använder dem oxå.Måste genast in o titta på Ewa i Vallas hemsida! Ska bli spännade att se din krestion oxå:O)
Zoey sa…
De såg verkligen helt underbara ut de där kläderna!
Carina sa…
Så fina kläder du visar, den stilen passar mig perfekt, speciellt om man är lite rund. Vilken cool katt du har, man skulle vilka snusa han på sidan om nosen...
/carina
Tina sa…
Jag kikade in på vännens sida. Mycket fint! Väntar med spänning på bild på vad du sytt. Kram Tina
Pialotta sa…
De här kläderna förstår jag du vårdar med ömhet.. älskar den sortens urtvättade kläder.. gillar verkligen dina bilder:-)
Tjing o vårda ömt.
Karoleen sa…
Vilka underbara kläder, jättefina och annorlunda. Fin tolkning!

Min tolkning är om en ömhet som jag har för min älskling ;)
Elin sa…
Vilka fina kläder.

Fick inte ta vägen förbi din butik i fredags (en tråkig kollega liftade med mig till örebro) men jag gjorde en beställning alldeles nyss! =) När får du in trådkorgarna igen?

Ha en fortsatt bra dag, kikar in imorgon igen för att se på det du sytt! /Elin
Medea sa…
Jag gillar verkligen mattan du virkat. VAR kan man hitta liknande garn? Har du någon aning. Det verkar som om 12/24 utgått ur sortimentet överallt. Finns det något alternativgarn som du sett? Många frågor som jag hoppas du kan svara på. Tack på förhand.
Cissi sa…
Jag förstår att du trivs med de kläderna! De är jätte fina! Jag väntar med att de får en webb butik så man kan handla ifrån dem.

Må gott!

//Cissi
Ninni sa…
Visst gör hon härliga kläder Ewa, jag förstår att du vårdar dem ömt...
Ha en skön tisdag!
Jema Rose sa…
Underbara kläder!!!

: )

Kram, Jenny

<3
Dom är så vackra hennes kläder!

Kram Maud
Ullis sa…
Jättefina kläder. Förstår att du trivs i dem.

Kram Ullis
Wow, vilka härliga kläder!! Förstår att du gillar dem.. letar efter en lantlig klänning i linne, har du sett någon sådan? ;) Kram /Anna
me and alice sa…
Fantastiskt vackra kläder! Finns nog inget skönare material än lin.
Ska bli spännande att se vad du skapat för tjusigt!
Åh, vad söt han är er Zeke!!!
Önskar vi kunde ha kissar här på gården, men det går inte. Sonen är allergisk...
kram Susanne
Vilka vackra kläder!

Kram Annica
Vilka otroligt vackra kläder och Zeke, vilken söt och rolig katt, han såg så personlig ut, vilken goding! Mari.
Elin sa…
Hej igen!
Det var den trådkorgen som ser ut som en kista jag menade.
/Elin
Jema Rose sa…
Nej, katten Morgan är inte "Photoshoppad", han ser ut sån...pappa kallar honom för Hitler ibland, men jag föredrar att kalla honom Chaplin..! Hehehe!

; )

Kram, Jenny

<3
Tingeltangel sa…
Vilka vackra kläder. Och läckra bilder blev det också. Förstår att du gillar dem.

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.