Fortsätt till huvudinnehåll

RICE-gör mig färg-glad

Halloj
Just nu har jag snöat in på RICE-design. Det är nog för att det är vår och man blir så glad och vill ut på pic-nic i det gröna. Men de har även andra roliga vackra saker, som de här förnsterlamporna tex. Den rosa ser ut som en blomma med grönt skaft.

Jo jag vet att det är inte så lantligt med färg och plastgrejer men jag är sån...kan inte hålla mig till en sak...måste ha lite nytt.
Men nog passar de till en vit gammal brädvägg eller?
Det blir mycket fotografering nu för att jag försöker lägga ut allt i webb-butiken. Men vilken röra det blir hemma då med saker överallt som ska fotas och som ska fotas om igen för att det inte blev bra eller för att vädret är kasst så det är för mörkt. Hela våren svor jag över att det inte fanns någon SOL...
RICE-hemsida
Annmarie

Kommentarer

Smeagol sa…
Klart att det ska vara färg!! Man blir ju knäpp annars :-))
jättefina lampor...
Ha det gott..
Det är väl jättehärligt att blanda upp med lite färgglad plast! Jag gillar också Rice, man blir glad av deras saker.
Å jag kan bara hålla med - Rice har urgulliga saker i läckra färger!

Fin blogg du har!

Jes ♥
Jema Rose sa…
Vilka härliga karamelliga saker!!!

: )

Kram, Jenny

<3
De är ju underbara - visst skall man ha lite färgaccenter.!

Kram Maud
Nettan sa…
Visst är det vackert med färg & är de från RICE så kan det ju inte bli bättre =0)
Himla fina saker, får ta en titt i din webshop sen & se om de kommit in !!
Kram Nettan
Underbara grejer, pasteller är ljuvligt och passar så bra till vitt, det gillar jag! Mmm en slickepott i ljusblått är precis vad jag vill ha...
Haha, loggar in och ska göra ett inlägg om rice-lamporna som e helt fantastiska..ska bara kolla bloggkoll först..o vad får man se..ägarinnan själv har redan gjort ett inlägg om lampkaramellerna...;o) kram P.
Cissi sa…
Härliga grejer du visar!
Det blir nog att ta sig en titt i din fina webb butik! Och handla för jag vill ju så gärna ha så mycket fint!
Kram
Cissi
Oj så mycket fint! Jag älskar pasteller:-)

Kram Gunilla
Visst blir man glad av lite färg :)

Lamporna är jättesöta!

Kram
Annica
pudelflicka sa…
Jag tycker om färg själv om jag lever i ett vitt hem.Bilderna var underbara.
Kram
Hej! Jag skrev om dessa underbara Rice lampor för drygt 2 månader sedan men då fanns ingen butik som sålde dem... Tills nu när jag såg att Broarne har fått in dem!!! Hoppas att det är OK att jag länkade till er butik och lånade en bild när jag gjorde en repris av mitt inlägg... Ha det så gott! Kram Karin
Jema Rose sa…
Jag använde Adobe illustrator när jag gjorde de transparenta bilderna, Photoshop går säkert också bra!Svårt är det iallafall inte, men inget är ju svårt bara man lärt sig det först..! ; )

Kram, Jenny

<3
Maria sa…
Jag diggar RICE!! Precis färger i min smak!!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.