Fortsätt till huvudinnehåll

Ögon

Ormöga ( Omphalodes verna Moench ) heter den här vacka blå marktäckande växten. Lite underligt namn på en sån liten vacker blomma som inte alls ser ut som ett ormöga eller?
De lysande blå blommorna blommar ganska tidigt på våren, sen ägnar den sig åt att krypa vidare.
Ögon...det har Zeke. Han ser rakt på en och "pratar" mycket. Ibland låter det som han säger Ma-ma? Han tycker mest om män.
Min son Rickard 23 år kom hem och hälsade på iveckan, Zeke pratade ivrigt med honom och kröp upp i knät, där låg han och beundrade Rickard.
Just nu har Zeke dam-besök...hans första närmare bestämt, vi får väl se om storken kommer sen...Det där lät väl lite skumt? Stork...till en katt?
:o)
AM

Kommentarer

Men en sån stlig och klok kattherre.
Hoppas det blir många vackra småbebbar.
Vi hade en sådan där intelligent kattherre också som pratade huset fullt, öppnade dörrar, drack från kran (fyy!) och lämnade små gåvor på bron. Han blev bortadopterad på grund av allergi - men har frugan med sig och lever loppan i grannstaden. Dom fick 2 kullar med så söta kissungar.

Visst har du sett min tävling?
Jag firar 10000 besökare lottar ut lite inredningting bland er som lämnar kommentarer.


Kram Maud
Zoey sa…
Åh, är det så de heter de där små gulliga blommorna - vad bra då vet jag det!
Halloi
Men vilken härlig katt! Jag är så förbaskat irriterad över att jag är allergisk mot katter. Syrran min har jättefina katter, men jag kan ju inte gosa..... Söta blommor, skulle vara nåt för mig. Jag behöver lite marktäckande blommor. ha en underbar dag. Pirre
Hej! Vackra blommor och ståtlig katt! Och kattungar som är så söta! Hoppas det kommer några sötisar! Kram /Anna
Anonym sa…
annMarie; Tack ska du ha! Myranstolen är en av mina drömstolar. Dom hoppas jag kunna köpa en vacker dag. :) Kul för dig som har Myranstolar. Du har ingen bild på dom??! Jag förstår att du unbdrar så om sideboardet. Det ska nämnligen på en "sockel" där så att inte skåpluckorna ska ta emot i golvet. Så det är rätt tänkt. :) Det ska upp 15 cm ungefär. :)Ha en bra dag! /Malin Inspiration & design
Vitt Hemma sa…
Hihi.. Vilken söt katt! Vi får hålla tummarna att storken visar sig sen...

Kram!
Hejsan! Han är såå fin, det är nästan så man blir sugen på uppfödning. Har haft en hel del kullar på mina honor men det är ibland svårt att hitta bra hem till huskatter. Kram P.
cecilia sa…
Hej. Ska ni vara hemma hela helgen? Det är väl schlager på lördag? I sånt fall kanske jag ska komma å se det med er. David ska förmodligen till skövde så jag vet inte om han kommer med på söndag. Vi får se. Kram
pudelflicka sa…
Vilka vackra blå blommor !
Ja det är roligt att vissa djur går till men och andra till kvinnor. Ser det hos mina hundar också. Det ska bli spännande å om det blir några kattungar.
Kram Hedvig
Smycka dig sa…
Hej oj så mysigt med kattungar...hoppas att romantiken flödar:D

Vi har oxå upptäckt bloomingville på jobbet och varor har redan packats upp ...jätte fina faktiskt;D

Ha det bäst
kram
Lotta
In my house sa…
Hej hej!!!

Nu har jag kollat igenom din blogg!!! såå jättemysig.... Min dröm är att ha en liten butik, så! fast i vårat hus!!!
Därför har jag en liten fråga!!! Ser att du har öppet bara på helgen?? har du nåt mer jobb?? alltså så kanske man inte kan klara sig på bara en liten butik??? ojoj,,, många frågor!!!

- Jättefin veranda,,, det vill vi oxå ha! blir väl kanske någon gång!

Synd att ja bor långt ifrån,,, annars hade ja kommit och kikat in butiken!
Ha de bra kram josse
Vilken liten sötnos....Ha det så jättegott Kramiz/Majsan
Cissi sa…
Vad mysigt med dambesök till Zeke!
Jättefin kattherre. Vackra ögon.
Fin växt ormöga. Har du månne frö av denna också???

Må gott!

//Cissi
Snabba Ni var med paketskickningen!
Idag fick jag mitt goa te och mina snygga svampar!
Vilken härlig herre! Och dambesök har han haft:) Får hoppas på smått då...

Inte ska så söta blommor ha ett så otäckt namn...*ryser*

Kram Annica
Håller tummarna för kattstorken då ;-)
Snygg katt , gillar de där gula !!
Vilken härlig blå färg på blomman , är den en marktäckare eller !?!
Ha det gott /Lotta
Kallholmen sa…
Vilket underbart hus du har. Det är första gången jag är inne på din blogg. Den är super fin.
Carolina.
Vacker katt, ser ut att ha det bra där hos dig. Har tagit mig tid nu i kväll och kikat runt lite mer i din blogg och jag tycker den är urmysig. I morgon drar vi till skåne för att hälsa på mamma.
kramar till dig
Malin
ps. förresten kommer gärna på besök om vi har vägarna förbi i sommar ds
Emmi sa…
Tänk, min lilla Ester säger också "mama". :)

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.