Fortsätt till huvudinnehåll

Tisdagstema: Förvaring

Hej Igen.
Har ni någon HEMLIG förvaring hemma hos er?Vi har ett sk. lönnfack i väggen i våran hall. Bakom den lilla hyllan i väggen kan man stoppa in juvelerna eller annat som man inte vill visa upp...hembrännings-apparaten? eller...Ganska stort och rymligt, vi kan inte hitta någon annan praktiskt förklaring till varför det finns ett sånt här hål i väggen.Här är lite annan FÖRVARING som jag har tagit hem för att fotografera. Härliga, stadiga, handgjorda korgar från RICE.Inspirationsbilder från RICE
Ordning och reda...
Annmarie

Kommentarer

Javisst har jag hemlig förvaring, men absolut inte så hemlig som din ;)
Ha en bra dag!
Kram, kram!
Vilket spännande fack - det måste jag visa för sonen - hn älskar sådana där hemligheter.

Vilka fina korgar du fått hem från Rice!

Kram Maud
Liz1e sa…
har alltid önskat mig ett lönnskåp...
helena sa…
Det var en smart gömma.
Zanna sa…
Hmmm smart! ÅÅÅÅ så fina RICE korgarna är, som godis :) Kram
Vilket häftigt lönnfack! Korgarna var också jättefina! /Anette
Smart, men nu är den ju inte hemlig längre...
Sara sa…
åh jag älskar lönnförvaringar!
Jema Rose sa…
Vilket häftigt lönnfack !!!

: )

Kram, Jenny

<3
pudelflicka sa…
Ja har också hemlig förvaring bak en lönndörr.
Vilka fina korgar du har.
Kram Hedvig
Cissi sa…
Nää ingen hemlig förvaring har jag ej.... Behövs ej har inge juveler direkt!!! ha ha!!!
Men bra förvaring är bra att ha och är ju A och O i hemmet.
Fina korgar du har tagit hem till butiken. Vill ha många!!!!!

Ha en bra dag!

//Cissi
Pimli sa…
Gillar ordning och reda - även om jag sällan har det - eller kanske just därför ;-)
Hej där ! Det var ju en helbra idé. Ett sånt måste jag ju bygga in, inte för att jag har några juveler att gömma men ändå! Kram P.
Leva som jag sa…
Åh Rice är mina favoriter!!! Rolig förvaring du har!!!!
kram M

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.