söndag 23 september 2007

Jobbat i helgen

Halloj
Nu ska jag snart iväg till jobbet igen, det är lite bakvänt att jobba alla helger. Mats (min man) jobbar i veckorna så det är en del planering om vi ska iväg på något. Men den här helgen är det lugnt och det är jobbet som väntar. Jag har ju butik med trädgård och inredning så det är roligt att vara där och pyssla. Det finns ett litet café med hembakt och eko-butik precis på samma ställe och idag så blir det nog folk för det är fint väder.
Jag är barnsligt förtjust i virkat, jag virkade massor när jag var i 20års-åldern men nu blir det sällan av. Men det känns så schysst att KUNNA virka, jag kan klura ut nästan vilket virkmönster som helst, rena grekiskan för den som inte kan. :o)
Oktoberastrarna har börjat blomma nu, det är tur för det behövs blommor även nu på hösten...
Den här tokiga ängeln gjorde jag förra vintern när vi hade julmarknad. Vi hade så jättemycket folk och de strömmad ut och in hela tiden, jag tyckte att jag bara stod och glodde på dem...Så jag tog fram lite tråd och stod och pillade med den så att kunderna inte skulle känna sig utstirrade. :o)

12 kommentarer:

WhiteVintageDreams sa...

Åh kan du virka :). Jag...eeh, näe...jag kan inte alls. Mer än det man var tvungen att knåpa ihop i skolan...så har jag inte ens hållit i nålarna ;). Men fint är det! Klart att du ska vara stolt att du kan!!!
Det är alltid inspirerande att kika in här :).
Kram

sabina sa...

Jag gillar virkade sängöverkast! Men har inget själv och det enda jag kan virka är grytlappar men svärmor har gett antydningar om att nåt sånt kanske kan vara på gång i framtiden så jag får hoppas hon gör ett åt oss!

WhiteVintageDreams sa...

Klart att jag länkar dig :).
Kram

WhiteVintageDreams sa...

Kom just på din fråga ;)...har föör kort minne *fniss*. Den är från Slottstallets möbler.
Kram

Ina sa...

Hej!
vad kul att du gillar min blogg!! Självklart får du länka, blir bara glad då!! Nu måste jag kika lite i din blogg också, ser fint ut så här långt!!
Kram Ina

Anonym sa...

Vilken kul ängel! Visst är det skoj att veva trådarbeten? Och det tar liksom ingen plats, när man håller på... en rulle najtråd och en spole järntråd...

linolin sa...

Ja visst är det kul att virka och även att sticka. Jag har en förmåga att börja med mycket men det blir liksom inte helt klart. Som tur är gäller det inte allt. men handarbete och annat pyssel har jag en förmåga att tro mig om gott och kunna slutföra undrar varför det blir så?

Hem och Lycka sa...

Men oj, vad kul att du kan virka, det skulle jag också vilja kunna! Gillar din blogg! kram

NICOLINAS BONING sa...

Kunden framför allt va?!
Men ängeln är fin fastän den är ett tidsfördriv;-)
Virka=kul...sant
Kram/Birgitta

Engsroom sa...

Fin ängel, jag har länkat dig på min sida hoppas det är ok.
Kram Ella

Randi sa...

Du har verkligen skapat en inspirerande blogg med mycket spännande inslag.

Anonym sa...

Superfin ängel! :)

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...