måndag 17 september 2007

TrädgårdskonstIdag har jag farit runt hela dagen och uträttat ärenden. Jag slank in på återvinningen i Sala och hittade en rolig liten stol på hjul. Jag har blivit inspirerad av er alla som målar möbler vita så jag köpte färg, penslar, slippapper och vax. Nu ska det målas! Om den blir bra så ska jag visa den sen.
Senare åkte jag till Mia som brukar hjälpa mig i butiken, hon ville ha råd för sin trädgård. Jättefin trädgård med en naturdamm, det har väl de flesta på önskelistan. Mia...den rackaren hon köpte fotöljen på återvinningen som jag ville ha! Det är ju hopplöst att ha med sig en kompis med samma smak när man ska fynda.!
Jag var in till en bekant också som har en rolig loppis, men det var bara hennes mamma hemma och ingenting var prismärkt, och saker överallt, högt och lågt. Jag tog ett par bilder i Helenas trädgård, hon är otroligt pysslig med trädgård.

7 kommentarer:

Betty sa...

Vilken underbar liten älva som sitter där som en liten beskyddare. Skulle förresten oxå så gärna vilja ha en naturdamm.
Kramar

Solsjö - Under en vind sa...

Så fint! Gillar både älvan och bladfatet!! Må gott! Kram!

sabina sa...

Va fint du har i din blogg! Länka på du! Jag kanske länkar dig också om du inte har nåt emot det...? En damm drömmer jag också om men vet inte om den nån gång blir verklighet..

NICOLINAS BONING sa...

Jag har inte hunnit kika in hos dig på ett par dar...men nu är det gjort...suck...vilka fina trädgårdsbilder...vilka charmiga änglar...och VILKET VÄXTHUS!!!!
Kram/Birgitta

NICOLINAS BONING sa...

Hallå igen;-) Vad snygga tavlor du har målat!
Kram

Linda Lunda sa...

Åhh så vacker din lilla älva är!!!
Så söt!!!
Linda

Anonym sa...

Å vad mkt fint du visar....blir såå avundsjuk på ditt jobb.....
Mvh "M" Hjärtan på tråd

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...