söndag 16 september 2007

Mera änglar

Jag måste bara visa en ängel till som Sussie kom förbi med idag, den håller ett ljus i handen. Helt underbar.
Det här med bloggandet är en helt ny grej för mig och jag hade verkligen inte en aning om vad ni höll på med här ute...verkligen roligt och detta kommer att rädda mig i vintermörkret det känner jag nu. Det har varit riktigt kallt och ruggigt idag, vintern verkar vilja komma tidigt i år... hu!

9 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Söt ängel!! Ha en bra dag! Kram!

LantlivsAnette sa...

Vilken fin ängel...jaa visst är det kul det här med bloggandet !
Jag fastnade för bloggeriet i Januari , gjorde en egen blogg i Maj ...skitkul..man får såå mycket inspiration o tips från alla..
Kram Anette

Engsroom sa...

Det var en häftig ängel, själv så startade jag bloggeriet i augusti och tycker ocklså att det är jätte roligt man blir liksom fast.
Så mycket inspiration från alla olika bloggar.
Ha det gott iveckan!
Ella

Sara sa...

Vilken härlig blogg du har! Och vilket jobb ni gjort med växthuset! Kul bildspel :) Och underbara katter!
Har själv 2 katter, vanliga "bonnkatter". Ljuvliga varelser. Ha en bra måndag//Z

Lova sa...

Hej hej! Det går bra att länka till min blogg och att lämna ut adressen. Anledningen till att jag började blogga var att få övning i att folk läser det jag skriver. Och det tycks ju folk göra :) Vore trevligt att få adresser till de bloggare jag känner, så att jag kan länka.

Kram på dig

Lavendel & Romantik sa...

Hej och kul med en ny bloggis...såg att vi är födda i samma tecken och i samma år -60talet är ju ett bra år...;-) Och vilka fina tavlor du gjort.Samt änglarna var ju bara så fina,gillade växthuset med vill ha vid stugan....Hej och jag kommer tillbaka/Majsan

Anonym sa...

You have a very beautiful blog....

Anonym sa...

Vilken superfin ängel! Jaa, bloggandet är verkligen upplyftande! Tyvärr tar jag mig inte tid att läsa böcker på kvällarna längre men nåt positivt är ju att man ser mindre på tv...och så blir man ju såå inspirerad och pysselsugen!

Anonym sa...

Vilken inspirerande blogg. Letar idéer på pyssel inför stundande vintermörker.
Är sugen på att testa att göra min egen ängel.... Vad är det för tråd som du arbetar med. Vackert med de tunna pärlbeströdda vingarna...

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...