torsdag 1 maj 2008

Drivbänksglas till salu!

Hej igen
För något år sen så köpte vi en massa drivbänksglas av en gammal handelsträdgård. Jag minns tydligt hur vi höll på i mörkret i Januari och bökade med alla glasen och såg nästan ingenting.
Nu står i de i våran loga i alla fall och vi behöver inte sådär många...min man och jag kan inte låta bli att överdriva när vi ska ha något...allt eller inget liksom.De här drivbänksglasen är i alla fall jättefina och man kan lätt bygga sig ett litet fint växthus av dem. Måtten är 150 x 100 cm och de är kittade och klara. Priset är 300 kr styck.
Det finns ca 150 st drivglas i sämre skick också som behöver renoveras, där får man ta hur många man vill GRATIS. De går inte att skicka så ni måste komma och hälsa på och hämta i så fall. Skriv ett mail eller ring 0224-54726.
Jag hittade en gullig bild på Ella och ankan i datorn. Den här ankan är borta nu men Ella kommer ihåg den för alltid. Ankor har vassa klor på fötterna så det är bäst att hålla den upp-och-ner så den inte rivs.
En bild från Sätra Brunns gamla badhus. Här ligger badborstarna på rad och badankorna vänta på ett dopp. Men de tiderna är förbi...när det fanns patienter som kom i drivor till Brunnen för rehabilitering. Badborstarna ligger kvar i alla fall och väntar på bättre tider för landstingen.
Annmarie

12 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vilken söt bild på Ella!! :)

C De-sign sa...

Nu satte du "myror" i huvudet på mig......vilka fina drivbänksglas...jag har inga drivbänkar...men en stor trädgård... VAD SUGEN JAG BLIR!!!! Tänk om man bara hade tid att göra allt man vill!!!! Trots att jag är så "gammal" så har jag inte riktigt lärt mig att prioritera!!!!! I vilket fall som helst ska jag fundera och drömma lite... Önskar dig en skön första maj!
Kram fr C

Agata sa...

Åh! Vilka fina fönster! Synd att du bor så långt bort från Norrland. Men kanske, kanske att vi är på väg söderut snart...

Anonym sa...

Åhh jag vill ha!
Önskar mig ett litet växthus med sådana fönster. De river ett gammalt hus här där jag bor och i det satt det jättefina gamla fönster som jag tänkte fråga om jag fick ta. Men nu är de borta jag hann ej med! Blev jätte ledsen.

Må gott!

/Cissi
Tävlingen är den avgjord????

Härlig bild på barnet och ankan!

K. sa...

Tänk vad gamla fönster är charmiga... nu blir jag inspirerad!!...nä.. nu måste jag verkligen besöka din butik!

Kram,
Karin

Randi sa...

Men vilken söt bild på Ella!
Borststället är helt underbart!
Rena museum-material!
Kram Randi

Gårdsromantik sa...

Så vackra fönster - synd att man bor så långt bort.
Känner igen det där med att gardera sig och köpa mer än man behöver.

Kram Maud

::fina:: sa...

Jättevackra glas, det blir nog inga problem att bli av med dem. Bilden på Ella och ankan är helt underbar, så lycklig jag blev av den! Skojigt med de gula ankorna och badborstarna där nedanför också...

Hoppas du har en skön första maj!

~Josefine

Livet och träning sa...

Vilken jätte fin blogg du har mycket fina bilder.
Jag bor inte så långt i från din butik ,kanske tittar in nån gång.
Ha en bra 1 Maj. y.

Anneli sa...

Hej!
Vilka fina glas!!!
Och vilken underbar miljö ni bor i!! -Hade jag bott lite närmare, så hade jag tagit mig till dig - bums!!

Ha en skön helg!!

Galleri Hönshuset sa...

God morgon
Vilka söta "ank kort". Otroligt fina drivbänksglas, av dem skulle man kunna göra nåt riktigt fint. Mera jobb till mannen vill säga, he he... Nu ska jag in på din webbshop o handla. Ha en skön helg. Pirre

infing sa...

Ella å ankan - det var det gulligast jag sett på länge!

REA på plastmattor!

Plastmattan är barndom för mig, vi hade plastmattor hemma när jag var liten. Det var inte "lyx"-matta. Tvärtom de låg i utrymmen d...