Fortsätt till huvudinnehåll

I begynnelsen var intet...

Kliar det inte i fingarna...? Här finns det något att sätta tänderna i.....tänk att få sätta ner foten här och sen.....få använda huvudet och låta ideérna komma. Att som människa få lov att använda hela sin kropp och alla sinnen, att från grunden få bygga en plats på jorden där man trivs....är det inte underbart?


Vill ni kolla på mer rum? Välkommen in på Abandoned rooms
Jag vill visa något eget också, här är mitt flaskskepp. Det är inte många prylar i mitt hem som jag är rädd om egentligen, men här är en i alla fall. Den är tillvekad av en sjöman som heter Willy Ehler, flaskan är en ättiksflaska, modell större. Jag vet ganska säkert att jag aldrig kommer att få tag i en sån här igen om den går sönder för han har slutat att göra dem för länge sen. Den är underbar helt enkelt...
Annmarie

Kommentarer

Randi sa…
HELT UNDERBARA BILDER!!!
Visserligen blir jag inte sugen - inte ännu i alla fall.

Jag flyttat och renoverat i hela mitt liv, men nu bestämt att jag ALDRIG mer ska flytta. Nu har jag hittat mitt Paradis.

Men jag måste erkänna att jag är l..i t..e orolig för att den där tarmen ska väckas till liv igen. Det är ju både utmanande och stimulerande...
Smeagol sa…
Vilken jättesöt flaskbåt :-))
Men göm undan den om du ska ha en oriental i huset ;-)
Bilderna du visar,påminner ganska mycket om hur det ser ut hemma hos oss just nu :-0
Tänkte faktiskt vara lite seriös i dag och visa..mörka&suddiga kort hemifrån mig :-))
Cecilia sa…
Ja den är riktig, har planterat den själv. Riktigt seg har den varit, blomman kom för en månad sen kanske. =) Ja min kamera är underbar! Den där flaskbåten känner jag mycket väl igen, den har vi haft länge länge. Kram
Handplockat sa…
hel härliga bilder

ha en go helg
faster atta sa…
Hum...jag känner igen mej där!! Vi har ju precis renoverat hela huset och byggt ut och under en tid så såg huset värre ut än vad dina bilder visar!!! Men visst är det härligt att få sätta tänderna i något och göra som man vill.

kram
Hmm...just nu skulle jag inte orka renovera de rummen *skratt*...men visst skulle det bli tjusigt med den takhöjden ;).
Vad kul att du fastnat för en flaskbåt :). Ja, de kan nog vara svåra att hitta.
Jag fastnade för din butik :). Jättefint, hoppas att du visar mer snart!
Trevlig helg!
Kram
Nygammalt sa…
Din blogg är bara sååå fin! Det kommer att ta ett tag innan jag har hunnit gå igenom dina fina inlägg! Kram.
Gammelgård sa…
Hej! Tack för besöket i min blogg! Din blogg är jättefin, jag länkar dig gärna.
MiaMaria sa…
Det var inte lita att göra på dessa bilder men ack så vackert ändå....
Sjäv tycker jag man aldrig blir klar i sitt hem... Alltid är det något nytt projekt på gång och det värsta är att det är jag som alltid drar igång dem.

Trevlig helg på dig!
Miamaria
Ljuva ro sa…
Häftiga bilder!!! Och det där lilla flaskskeppet får du som sagt vara rädd om!
Ardisia sa…
Fina bilder! Flaskskeppet är verkligen fin. Va rädd om det!

Ha en trevlig lördag! Kram
Landliv sa…
Wow! Vilken link! Underbar blogg... jag återkommer definitivt!
SKATAN sa…
Men så häftigt! Ja, det där stället skulle jag gärna villa ta tag i...

Trevlig lördag. Nu måste jag läsa om husmodern i cyberspace. Det låter intressant :)

Trevlig lördag och kram!
Lilla Blanka sa…
Ja det är inte annat än det kliar i fingrarna :) Riktiga inspirationsbilder för mig, för andra skulle säkert bilderna orsaka en smärre hjärtattack, men ser man möjligheterna så är de ju helt underbara...
Kram
Älfgärdet sa…
Åh jag blir alldeles som besatt, det är nåt trollskt - övergivet som sätter igång något inuti mig.
Visst är det härligt när man får fritt utrymme för sina ideer!!
Och det får man ju här...
Kram
Marie
EVA AGNES sa…
De övergivna rummen kittlar fantasin och längtan efter VAD??
Underbara bilder att drömma om.
Kramar Eva Agnes

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.