Fortsätt till huvudinnehåll

Miss World 2007!

Ja, igår kväll så for jag ifrån min trygga vrå på landet och in till storstan för att se på när min dotter Cecilia var med i svenska finalen till Miss World. Den gick av stapeln på Café Opera så det var glitter och glamour må ni tro. Visst är hon väl vacker som en dag min lilla gumma...Hon lyste som en sol och klänningen var rosalila och håret...det var väl en läcker frisyr...? Hennes pokjvän David sa helt tagen: "hon tar hem det här ikväll"...
Men så blev det inte. De här tre skönheterna blev de tre som juryn ansåg som vackrast. Men ni förstår väl vem som jag tyckte var den allra skönaste....

Annmarie

Kommentarer

Ja Cecilia skulle ju helt klart ha vunnit!!! Så underbart fin!!!!
Jag förstår inte varför hon inte vann , konstig tävling :-)
Trevlig Helg / Lotta
Lilla Blanka sa…
Men jag tycker din dotter var vackrast - och det säger jag inte för att vara snäll, hon är helt enkelt snyggast :) !
Kram!
Ljuva ro sa…
Din dotter är väldigt vacker! Hon borde kommit blande de tre, utan tvekan!
Dubbelörnen sa…
Din dotter är så naturligt vacker!! Stolt mor förstår jag ;)

Din blogg är verkligen fin o blir så nyfikenpå antikstället utanför Upsala, men dit törs man väl inte ens åka *skrattar*.

Kramar
Annettenett sa…
Vakker jente, dattera di ja!!! Teite dommere!
Sussie sa…
En sån skönhet, klart att du är stolt :)
Så vacker dotter du har!! Synd att hon inte vann.
Ha en bra helg

Susanne
Jag håller fullständigt med mammsen...det är klart att sköna Cecilia skulla ha tagit hem det!
Vilken skönhet alltså:-)
Kram/Birgitta
Helt klart jättesöt, hon borde definitvt haft en av de tre platserna!! Vilken lycka! Må gott och ha en skön helg! Kram!
Veronica sa…
Jag förstår hur det måste kännas när det är ens dotter!! Du kan verkligen vara stolt! ha en bra helg! kram Veronica.
Ja, inte bara du tycker din dotter var vackrast, det tycker jag med, med hästlängder!! Hade mycket sötare ansikte och mer liv i blicken är de andra tre ( hoppas inte de har bloggandes mammor också... : ) )
Kul att hon kom så långt i af, bara det är ju en bragd, hälsa och gratta! Trevlig helg! Mari.
Anna sa…
Å jag måste ju hålla med dig om att din dotter är underbart vacker! Varför vann inte hon?

:)Anna
mona sa…
Næææ,så søt og yndig hun var !! Forstår godt at du er en stolt mamma,hun var absolutt den søteste av dem alle,ingen tvil om det !! Kos deg videre,og ha en fin søndag imorgen !
Hon var verkligen såå vacker :)! Förstår att du var stolt!!!
Trevlig söndag!
Kramar
Cecilia sa…
Hej, vilken fanclub :) Tack!
MiaMaria sa…
Så vacker!!!!!!!!!!!!

Hon brås på sin mor eller?

Klart att hon skulle vunnit...
Men jag förstår att mamma är stolt ändå....

Skön söndag!
Miamaria
Din dotter var ju helt klart den vackraste av dom alla !!
Ojj vad stolt du måste vara över henne !!
Kram Anette
Engsroom sa…
Vilekn vacker dotter du har du måste vara riktigt stolt över henne tycker hon var den vackraste av tjejerna.
Ha en bra ny vecka!
Ella
Anemone sa…
Helt klart og helt enig i med deg !!!
Men så skojigt! Oj, vad stolt du måste vara!!! Det var jätte vackra flickor alla. Svårt att tävla vem som är vackrast... Hur kan man det egentligen? Din dotter såg fantastiskt vacker, snäll & fin ut! Men kära nån, du har visst ett litet glapp mellan tjejerna..? När jag såg din super söta lilla tjej o läste din ålder blev jag så himla sugen själv. Jisses så söt hon också är! Måste vara underbart att vara i den åldern (är jag också) o ha en sån liten prinsessa. Dock har jag nog insett att det är nog för mig... Min minsta är en "liten" prins på 9. Han skulle gärna se att han blev storebror...
signe sa…
Oj, va häftigt! Du måste vara stolt, hon är helt klart vacker..naturligt vacker! Synd att hon inte vann men kul att hon kom så långt ändå! :)
Mia sa…
Klart Cecilia skulle ha vunnit, jättevacker, vilka gener! kram
Jag sitter och scrollar ner bland dina inlägg och hittar ju massor som jag vill kommentera... men då hinner jag inte göra något annat idag :)

Men jag kan inte låta bli att kommentera ditt inlägg där din dotter är med till svenska finalen till Miss World. Milda makter vilken mamma-lycka att sin dotter är med i en sådan tävlig.

Och hon är ju så otroligt vacker - som en riktig prinsessa !

Ärligt talat förstår jag inte varför inte din dotter vann !!! Hon var ju vackrast utan tvekan.

Förstår att du är mycket stolt !

Kram Kram
Carina

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.