Fortsätt till huvudinnehåll

Inredningsbilder

Jag hittade en massa fina bilder på en sida som jag skulle vilja visa er, ni kanske har sett dem redan men för mig är de nya. Det är en fransk firma som säljer inredning, det ser inte särsklit billigt ut men titta kan man ju alltid, och inspireras...Blanc Divoire heter den.
Härliga silkiga täcken, såna kan man faktiskt hitta ibland på loppis, tunga vaddtäcken med rött silkigt tyg.
Badrum ute på gräsmattan. Såna där jalusidörrar är så himla snyggt.
Fin våg, väggen är rätt med små hyllor på.
Sova ute...nja tänk om det börjar regna då...
Skrivbord med massa smålådor, här kan Emils mamma sitta och skriva i den blå skrivboken.
Fin säng och sängborden...

Nu är det brittsommar...härligt!
Annmarie

Kommentarer

Anna sa…
Å vilka ljuvliga bilder och så många vackra saker!

Ett sånt tjock vaddtäcke hittade faktiskt min mor på Tradera i veckan! Ett rostrött i siden! Urläckert!

:)Anna
SKATAN sa…
Oj vad många härliga och inspirerande bilder du visar! Jag är glad att jag har länkat dig så att jag inte går miste om allt detta...

Kram!
Vilka fina bilder!!! Må gott, kram!
Lilla Blanka sa…
Härliga bilder som ger mycket inspiration!
Kram
Ja de var fina bilder . Gillar de där färgerna lite grått, brunt och ngn lila så läckert ! Kram Lotta
Äsch...regn?!
I Frankrike regnar det väl nästan aldrig så där går det nog att "bo" ute...fniss...
Mycket vackert att titta på.
Kram/Birgitta
...fniss...blytungt...den var bra den;-)
Dubbelörnen sa…
Bilder som man kan drömma bort till... men så vill jag juändå inte ha sol o värme året om. Gillar årstidernas tjusning som nog gör att vi uppskattar mer naturens skiftningar. Men den där ljuvliga sängen kan väl komma in i mitt sovrum?!! Den måste väl inte vara ute *skrattar*

Kramar
Så jättefina bilder...
Jag tycker även dina bilder från förra inlägget var kanonfina...
blir jättesugen att åka och titta i din fina butik...
Läste även inlägget om din dotter,
klart hon skulle ha vunnit!!!
Hon är jättefin!! förstår att du är stolt.
Kram
Marie
Åh vad mkt fint du visat hemifrån :). Å ett spännande hem i detta inlägg ;). Alltid lika tacksamt att hitta ny inspiration...tack!
Kramar
MiaMaria sa…
Vilka fantastiska bilder!

Ser så himla mysigt ut........

Må så gott!
Miamaria
Himmel så vackra bilder du har hittat på Blanc Divoire. Jag måset dit (till deras sida alltså) och titta lite också.

Jalusidörrarna är ju helt ljuvliga och sådana skulle jag gärna vilja ha här hemma kanske då mer som rumsavdelare. Himla snyggt badrum för övrigt.

Och skrivbordet var ju så vakcert, och inte tala om den gamla vågen och allt annat...

Men att sova ute...??? Ja dom har väl inte regn där kanske.

Kram Kram
Carina

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.