Fortsätt till huvudinnehåll

Var är tvålen broder?

Vårat badrum är verkligen inget man visar upp på en inredningsblogg...Vi har inte gjort någonting åt det sen vi flyttade in här. Det är våtrumsmattor på väggarna i imiterat kakelmönster i knallgrönt, mattan är enfärgat knallgrön...urrk
Någon dag kommer vi att göra något, det är jag säker på. Det här är bilder på tre olika badrum jag skulle vilja ha. Jag har hittat dem på webben.
Härlig utsikt, fristående badkar i vitt är så frächt.
Lejontassar och espandrillos, oljemålning med samma ljusblå ton.
Här är favoriten, vilken balja! Såna där fönster har vi, men det verkar lite trist utan vatten, undrar om man får fylla på med vattenkannan...
Mera höststädning i trädgården väntar nu. Bye bye!
Annmarie

Kommentarer

Visst är det fina bilder, när man sen har tittat ett tag så ser man ju att allt är uppgjort för ett vackert foto. Jag fattade först inte vad du menade med vattenkannan men sen såg jag,... kranen finns inte. Kanske lättare att dra in trädgårdsslangen genom förnstret ( om dom går att öppna )

Hälsningar
Sanne
Handplockat sa…
så himla fina bilder
härligt
Tack för titten hos mej =)

ha en go onsdag
Lilla Blanka sa…
Det ser jätteskönt ut, gillar när det är lite mer "grejer" i badrummet som myser till det lite. Inte så sterilt och kalt som badrum nuförtiden är.
Kram!
Handplockat sa…
badrumskåpet i plåt
som du visade tidigare
sådana samlar jag på

har tre st =)
Jättefina bilder, men så klart man vill ha vatten!!! Torrbad är väl inte något vidare??
Gillar modekaninerna på sidan om,
hi,hi
Kram
Marie
Veronica sa…
Åhh, tänk att ha en sådan balja!! När vi har trädgård skulle jag vilja ha en sådan ute, såg det i en inredningstidning....vi håller på att göra om vårt badrum (fast det är för att höja värdet på den lgh vi ska sälja) ha det gott, kram från Veronica.
Ja baljanbadrummet var ju inte så dumt . Den renoveringen måste ju ändå blii den billigaste ;-)
Kram Lotta
MiaMaria sa…
Vi hade också knallgröna golv och väggar innan vi gjorde vårat drömbadrum.

Så håll ut snart har du ditt favorit badrum.....

Vackra bilder du visar.

Ha´det så bra!
Mimaria
Mia sa…
Underbara badrum allihop! kram
Mia sa…
Skulle vilja fråga dig, hur la du blogglänkarna bredvid varandra? Alltså blogtoplist osv.. Jättetacksam för lite förklaring! kram
Mia sa…
Menade hur du får dem att ligga horisontellt bredvid varandra. Mina hamnar nedanför varandra om du ser i min blogg.. Men tack för förklaringen, förstod inte riktigt ändå dock..
Anemone sa…
Fint du likte bildene da :-)
"M" sa…
Vilka härliga badrum...fina bilder.
Härligt lantligt...kram "M"
Pia..... sa…
Hej..vilken underbar blogg du hade då:) så fina bilder..blev så sugen på mycket...hit kommer jag igen.....PIA
Mia sa…
så, nu fattade jag, tusen tack för hjälpen! jag hade lagt in en och en i varsitt element istället för alla i samma nämligen..
Ljuva ro sa…
Vilka härliga bilder! det nedre badrummet är bara för charmigt, men kanske inte så praktiskt, hihi!
Engsroom sa…
Härliga ilder på badrummen , jag drömmer också om nya badrum har två st som är rätt lika varandra båda har plastmatta på vägg det ena är rosa/*aprikos till det badrumsmöbel i 70-tals stil det andra plastmatta med vitt och små strek i pastell badrumsmöbel i 80 tals stil. Vill ha nytt nu men plånboken vill vänta så jag får stå ut ett tag till och drömma vidare. Ska nog vis lite bilder på drömmbadrummen någon dag på min blogg.
kram Ella
SKATAN sa…
Hej! Du är rolig du...jag måste kika på bilden igen och se om jag nu ser vad du ser : )

Ha en fin dag och tack för kommentarern!

Ps - du visar helt vansinnigt härliga bilder! Var hittar du allt?
Karin Krut sa…
Vilka underbara badrumsbilder! När vi är färdiga med vårt torp ska vi ha ett sånt badrum *jag vill, jag vill* ;)
Kram Karin
Gerda-Thyra sa…
Svart och olivgrön kisse... ska bli!

Tisdagstemat finns egentligen på mitt andra ställe: Gerda-Thyras Galleri, (finns som länk på höger sida på min blogg... även "Bilder till TISDAGSTEMAT" står under mina länkar!)

Du hade en fråga förut som jag har glömt att svara på ang. prinsessan och tanterna: De är gjorda i stengods med risfyllda textilkroppar.
Smeagol sa…
Vad vill du har för typ av halsband då? Jag har tyvärr inga vinthundshalsband,men många andra fina :-))
Nu är jag tillbaka och hälsar på dig... och kom på att jag har inte hunnit med att lägga in länken från min sida hit till dig. Jag lovar att fixa det !!!

Hur som helst så var ju badrums bilderna helt ljuvliga och tänka sig att vi gillade samma badrum - det nedersta.

Men det var ju lite märkligt det där att det inte finns någon kran... Nå ja... man får väl lösa det på något annat sätt. Men otroligt charmigt var det i alla fall.

Kram Kram
Carina
signe sa…
Vilka fina badrumsbilder! Verkligen personliga! Va fina bilder på modekaninerna på sidan och va söt din dotter är!
If I had any of those bathrooms, I would be a very happy lady!
Tonje sa…
for noen nydelige bilder! Tenk å kunne ha et bad som så slik ut!!
TROLLTYGET sa…
Det var väl en himla tur du visade upp det. Helt underbart - ska vi byta.

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.