Fortsätt till huvudinnehåll

Tisdagstema: Hinder och Hammarplast

Klockan 07.16 slogs den av...Strömmen. Finns det någonting som hindrar en mer än när strömmer går? Plötsligt så kan man inte göra någonting, tycker man.
Inte ens lägga ut Tisdagstemat, så nu är den tillbaka igen. Strömmen alltså. :o)Man får i alla fall tillfälle att tända ljuskronan i köket.
Men, det finns ingenting som kan hindra mig från att köpa gamla Hammarplastgrejer. Jag fyndade 3 st fina kannor igår 10 kr/st. Det var min man Mats som pekade ut dem för mig första gången och nu har jag "Hammarplastögon" varje gång jag går på loppis.
Annmarie

Kommentarer

Karin A sa…
Fråvaro av ström är verkligen ett hinder! Vilken tur att man kan tända ljus då. Vacker bild!
Randi sa…
Men - vilka böjelser man kan ha ...*fniss* ... fast visst finns det märkligare ...

Fina bilder!
Sinkadus sa…
oj, strömlöst är ett riktigt svårt hinder :) vilken bra tolkning...
Pialotta sa…
Hammarplasten är bra plast:-) Inget hinder för du ska skifta material..
Ljus är kanon i mörkret då strömmen sinar.. Fint tolkat:-)
Ljuva ro sa…
Vilka snygga kannor! verkligen läckert med de olika färgerna
Tonje sa…
nei man er virkelig avhengig av å ha strøm...er koslig når man er hjemme alen på kvelden når man tenner masse levende lys,men på morgenen er man avhengig av strøm...nydelige bilder=)
Paula sa…
Inte skoj, vi hade tre timmars avstängning på vattnet i morse, det var också ett hinder! Åka till jobbet utan dusch...haha
Smeagol sa…
Hej hej :-))
....
Hur mår Meo ? :-)))
/Rebecka
Nilla sa…
Ja, det är verkligen ett stort hinder. Vad hjälplös man blir utan ström.
Bra tolkat!
Mimo sa…
Ja, snacka om att man blir handikappad när strömmen går. Ett jäkla I-landsproblem ;)
Kaprifol sa…
Det fanns en hammarplasttvättkorg på mitt dagis. Det minns jag än idag. Strömavbrott är förövrigt rätt mysigt om det kommer i rätt tidpunkt. :)
Vilka fina bilder ! Vilken vacker ljuskrona du har , kan sitta fint med lite strömavbrott då och då om man får tända den ! Kram Lotta

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.