Fortsätt till huvudinnehåll

Tisdagstema: Vårda

Dagens tema: Vårda...

Våra djur vårdar vi väl, här ligger Meo och Shawnee och sover tillsammans på soffan i köket.
Meo är en Maine Coonkatt min hemsida för katterna är här Shawnee är en Whippet.
Vi är dåliga på att vårda våra bilar, de får knappt olja och vatten ens, men de är snälla och går och går ändå. Audi 100 har vi fastnat för, billiga att köpa ( ingen vill ha dem ) den här köpte vi för 5000kr. Stor och rymlig, rostar inte (galvaniserad plåt ).
Vi hörs!
Annmarie

Kommentarer

Ljuva ro sa…
Maine Coon är maffiga katter! Så gulliga de ser ut tillsammans! Jag har två bondkatter, goa de med!
Elin sa…
Hej! Tack så mycket. Nej jag har inte använt peruken så mycket direkt. Mest när det varit något speciellt man ska ut på. Tycker peruken är obekväm och att det bara ser dumt ut. Gud vas Cia var fin på Miss World, hon skulle absolut ha vunnit. Hur är allt annars med er då? Kramar Elin
Randi sa…
Vilken söt bild. Så gulliga tillsammans!
Pialotta sa…
Samma här.. mannen är så dålig på att vårda bien, jag struntar blankt i det här är det jag som vårdar hemmet i stället:-) Trevliga djur..
What a lovely blog!

We used to have a Maine Coon cat! My parents have one now, too! They are very big cats.

I would love to link blogs with you. Thank you for visiting mine! =)
Smeagol sa…
Lustigt att jag hamnade på den här bloggen .-) Sitter och spanar på Maincoonkatter på nätet,tröttnade lite och tog ett span på väninnans "inredningsblogg"..men så hamnade jag på maincoon ändå *förvirrad* hahaha
Trevlig blogg
Må så gott
Mvh
/Rebecka
Smeagol sa…
Ja absolut :-)))
Vill du ha en siames? När väntar du nästa kull?
Jag länkar till dig :-) (så behver jag inte gå in på vänninans sida och leta *s*)
Vi kan väl höras av
Hälsningar
Rebecka
Visst finns det olika sätt av vård! Både omsorgsvård och vanvård!! Hi hi....Kram!
SKATAN sa…
Hej! Jag återkommer i morgon för just nu vill inte blogger visa dina bilder : (

Sov gott och på återseende : )
Randi sa…
Tack för dina fina kommentarer. Ja, jag är inne hos dig varje dag. Gillar din sida jättemycket.
Kul att du vill länka - jag har redan lagt in din länk.
Gerda-Thyra sa…
Åh, jag som ÄLSKAR "Whippetar"... jag är uppvuxen med den hundrasen.... fullständigt underbara vovvar...
Katter är också ljuvliga små varelser... är matte till en gullig och småbusig kattpojke nu, men har haft kattflickor förut!

Har du sett mitt bidrag till tisdagstemat?

Förresten den kattgrytlappen du såg på min sida är olivgrön och mörkbrun, inte svart...
signe sa…
Vilka sötnosar, va mysigt det ser ut!..
Vi är inte heller så bra på att vårda bilen :)
Älfgärdet sa…
Maine Coon är verkligen häftiga! Har en Norsk skogskatt nu(de är ju också ganska stora, iaf min...) & är väldigt sugen på en Maine Coon.

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.