Fortsätt till huvudinnehåll

Kvitter från Frankrike

Hej alla mina nya blogg-kompisar. Tack Signe Desige ( där kan du just nu se läcker krasse ) du hjälpte mig att placera bilderna så här bra, ibland behöver man lite tips... Jag har hittat en Fransk e-butik. Den är mycket osvensk men tittar man noga så finns det en del gobitar. Den heter French garden house


Ha det så bra vi hörs i morgon!
Annmarie

Kommentarer

Du har verkligen fått till bilderna bra...Jag skule ocså vilja få ihop dom så där ;-) Mycket snyggt Kram/Majsan
Det var jättefina bilder. Ska kolla på den franska e-butiken.
Och ååååh så fint du har i din butik...jag skulle nog kunna gör av med en hel del pengar där, ser jag...
Kram
Marie
Hej Annmarie ! Vilka rara saker de verkar ha där i den franska butiken . Du måste berätta för mej hur du fått till bilderna i så där bra ordning , jag får inte ngn fason på mina när jag försöker . Ha en riktigt bra dag ! Kram/Lotta
Vilka fina bilder,vilket växthus så vackert.Bra mycket större än mitt.Kul att du tittade in,från en som säkert kommer att titta in hos dig fler gånger.
linnea-maria sa…
Oj vad mycket gott. Ja har du något tips om hur man får bilderna sådär prydligt så kan du väl göra ett inlägg om det till oss som inte har förstått....kram/linnea-maria
"M" sa…
Fina bilder...härligt slitna gamla krukor.
mvh "M"
SKATAN sa…
Fint! Det där måste jag försöka mig på...att publicera så där, menar jag : )

Ha en fin dag!
Tonje sa…
åh...så masse flott! Er så mange vakre ting å finne rundt om kring på nettet....hvis du tar en titt inn på min side i dag,tror jeg du vil like dagens innlegg=)
Hulda sa…
Så ut til å være mye lekkert på den butikken. :)
Ljuva ro sa…
Åh va fint det ser ut med bilderna så daä! Fina saker med!
Lilla Blanka sa…
Jättefina bilder! Tack för tipset om den franska nätbutiken :)
Skall titta där med en gång :)
Kram
Engsroom sa…
Jag gillar verkligen den lilla nallen den är ju så söt!
Ha det bra!
Ella
Var det svårt att få till det sådär bra med bilderna? jag har problems some times...
*kram* /madelene
MiaMaria sa…
Så fina bilder.
Ska kika lite mer på butiken.

Ha´det så bra!
Miamaria
Dubbelörnen sa…
Enar mig till skaran... Hur gör man???!!! *skrattar'

Kram
Dubbelörnen sa…
Tack vännen ska testa detta imorgon ;) Det vet du väl att alla bra tips måste omedelbart förmedlas vidare *skrattar*
Cecilia sa…
det är verkligen superfint att lägga uppbilderna sida vid sida som en liten kub, kan du tipsa mig om hur man gör?

trevlig sida, jag gillar ju också fina bilder!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.