Fortsätt till huvudinnehåll

Franska hjärtan

Jag hittade en fransk blogg idag, man fattar inte ett ord men är man van att navigera på bloggar så kan man ju ta sig fram och TITTA på bilderna. Det är det värt för den här sidan innehåller mycket smått och gott. Coeur de beurre ( vad nu det betyder...?)
Söta hjärtan att inspireras av, det med knapparna var ju fiiint.
Den soffan var väl söt, och TURKOS hylla, jag märker att jag har börjat gilla Asien-turkos, hur skall detta sluta...?
Den sängen, bred och fin, LITE väl mycket krussiduller va?
Annmarie

Kommentarer

Mittersta bilden var ju jättefin och inspirerande!
Jaa, det var många söta hjärtan!!
Och turkos är väl en härlig färgklick i det vita...
Kram
Marie
Va du hittar mycket fint och på franska sidor ..jag trodde häromdagen att du kunde franska , men i dag fick jag svar på tal . Jag kan ingen franska alls heller men den här bloggen är kul : http://cieldorage.canalblog.com/
Har du sett den ?
Ha en bra onsdag !
Kram !
Vackra bilder!!! Ha en bra dag! Kram!
Smeagol sa…
Hej igen :-)
Tjohooo..go meo go meo *gör vågen* då blir det..dan före dan före dan..före dopparedagen bebbar :-))) Härligt!
Jag håller alla tummar jag har för att allt går bra!
Kram
Rebecka
Ljuva ro sa…
Men vilka vackra bilder! Den bloggen är värd ett besök!
MiaMaria sa…
Oj, vad många söta saker...
Den sidan måste man ju ta sig en titt på.

Sov så gott!
Miamaria
mona sa…
Såååå søte hjerter,må nok ta en titt innom denne bloggen !! Takk for titten,det var nydelige bilder :) Kos deg !!
Clara sa…
Oj...det var ett vackert collage....den bloggen brukar jag också besöka...kul att se vad "fransmännen" bloggar om...alltid hittar man något nytt och får inspiration!
Jag ser att du hittat till Gerda-Thyras blogg också...visst är hon duktig...en fantastisk skaparsjäl...jag har faktiskt beställt två ljuslyktor av henne som jag ska göra fint med till advent...kul att ha något som en bloggvän har gjort...
Ha det nu så bra och fortsätt med dina fina inlägg...kram från Clara.
Anonym sa…
ja, franska bloggar kan man verkligen gå i spinn på! På ngt vis hittar dom så härliga saker på sina loppissvängar, sånt hittar i alla fall inte jag här i sverige. Och jag vet att det stämmer, för jag har haft glädjen att själv se dom här "vide-greniers"(vindsröjningar)därnere och det finns mycket som bara VILL följa med hem. Det är bara det att jag är i fel ända av Frankrike, dvs Provence och där är det d y r t. Coeur de beurre= smörhjärta

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.