Fortsätt till huvudinnehåll

Bäddtextil till butiken

Hej
Jag undrar om jag kan be om lite tips av er erfarna lantlivs-bloggare.
Jag ska köpa in textil till butiken och jag blir lite fundersam på vad jag ska ta in. När jag sökte på Shabby Chic så hittade jag på första plats Rachel Ashwell

Hon har en massa vackra ting bla. textilier. Titta på de här bäddarna, det är en del av utbudet. Vad skulle ni vilja ha? Passar det här i Sverige eller ska det vara rustikare? Ni får gärna tipsa mig om vad som är typiskt Lantlig textil.Venetiansk parlor (venetianskt gammaldags sällskapsrum )
White whisper linen ( vit viskande linne, himla poetiskt...)
Wild flower ( vilda blommor...förstås )
Vintage rose ( ros-skörd? )

Visst blir man sugen på att krypa ner?
Annmarie

Kommentarer

Åh så vackra bäddtextiler..

Såna tycker jag du ska köpa in..

Jag är väldigt förtjust i Vita kuddvar i gammaldagstil med spets..Vackra påslakan med spets..

Ha det så gott..jag har länkat dig med..
kram anna
Mycket fina bäddtextilier. Visst skulle jag vilja ha dom... men dom kanske är jättedyra...
Kram
Marie
linnea-maria sa…
Oh jag gillar rosentygerna mest! /linnea-maria
Oj så mycket vackert !!
Ibland kan det kanske bli lite väl mycket lulllull , men det som verkar gå just nu är väl vitt med broderade monogram och quiltat .
Tittade in i din butik nyssens , vad fina mina bilder såg ut och tack för länkningen :-)
Trevlig helg !
/Lotta
EVA AGNES sa…
Rachel Ashwells Shabby Chic ligger förstås i täten vad det gäller bäddline. Tycker jag.
Mycket vackert. Några andra tips kan väl vara Cabbage & Roses.
Sök på just det annars kan jag skicka dig länken.
Nu ska jag givetvis lägga in din butik bland länkarna. Bara ett litet förbiseende att det inte är gjort ännu.
Kramar och skön helg.
Eva Agnes
Lisa sa…
Hej AnnMarie!

Om du är intresserad av att köpa in lapptäcken i lantliga mönster så kan du alltid kolla in www.lisastevens.se. Jag är grossist till hela Skandinavien och jag skulle jättegärna se dessa hantverk i din vackra butik! Allt är rättvise-märkt!

Hör av dig om du har några frågor!

Mvh Lisa
Anonym sa…
JAG köper!!!!
ABSOLUT"!!!
Sköna Ann-Marie!
Vad glad jag blev av dig när du kom cyklande igår!
En sak till...dina tavlor...jag VILL också kunna sånt.
Din BUTIK= fantastisk för alla som ej besökt den GÖR det i sommar!
Bamsekramen
Fia (Brunnenfia)
Fredrika sa…
Hej. Superfina textilier! Men personligen föredrar jag lite mer rustikt. Men otroligt vackra att titta på. Ska bli spännande och se vad du köper in.... Låt oss veta vad du bestämmer
Kristina sa…
Jätefina bäddlinnen, men inte för mycket volanger för mig, även om jag gillar det lantliga vita.
Ha en skön helg. Nu länkar jag till er fina butik, Vi kanske ses i sommar!
www.lyktorochtyg.blogspot.com
Ja jag blev helt såld iaf. Tror de säljer som smör. Kram P.
Lisas torp sa…
Jättevackra bäddtextilier!! Jag kan tycka om lite blommigt, bara det inte blir alltför rörigt och skrikigt, men det lantligt romantiska med lite rusik touch är ju inte fel, med tanke på din i övrigt lantliga stil i butiken (verkar det ju som)!

Bilderna du visar är ju jättevackra!

Lycka till med inköpen!
Cissi sa…
Hmmm vad underbara sängkläder! Måste inhandlas nya känner jag!

//Cissi
Jag älskar blommiga sänglinnen och Rachel Ashwells produkter är ju förstås underbara men ack så dyra. Skulle du komma över liknande cottage style-påslakan i en annan prisklass skulle jag dock inte tveka!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.