Fortsätt till huvudinnehåll

Stryka-på-bilder?

Jag har börjat fundera lite smått på att göra egna stryk-på-bilder. Jag har rotat i mina gömmor efter vackra gamla antika damer. Inga problem att vara gammal och antik kvinna här inte. Jag hittade några som jag har kört lite i photoshop och sedan beskurit i ovaler.Vad tror ni? Skulle det vara snyggt med dessa donnor på linne-kuddar t.ex. Någon favorit?
Någon som vet var man kan få transfers gjorda?
mvh
Annmarie

Kommentarer

me and alice sa…
Hej Annmari!
Vad du kan! Grejar och donar med allt. Tycker nog donnan i mitten med det nakna barnet är vackrast.
Ha en bra Måndag!
kram /Susanne
Jema Rose sa…
Jag tycker samma som Susanne! Jag ska köpa egna ark och skriva ut på, som man sedan stryker på tyget med vanligt strykjärn, ska kolla om jag hittar billiga ark imorgon, annars köper jag nog nånstans på Internet...

Kram, Jenny

<3
Smeagol sa…
Jättefina bilder :-))
Eftersom jag vet att du har så mycket tid till övers och älskar utmaningar ;-))
Så har jag en till dig på min blogg :-))
Kram
Linn sa…
Vilka donnor! Jag gillar madonnabilden till vänster, i mitten. Vilken otroligt kul idé!
Jema Rose sa…
JA gör det, Catalog är ju där det säljs sånt som blivit "över" hos ELLOS och Josefssons, kan vara riktigt billigt där faktiskt!

Kram, Jenny

<3
Dom två längst ned och den ovanför till höger tyckte jag mest om.

Kram Maud
Pernilla sa…
Du har blivit utmanad! Gå in på min blogg och läs mer om du känner dig manad att anta utmaningen!

/Pernilla
Billiga stryka-på-ark kan du köpa från Claes Ohlson eller Panduro. Jag beställde från det förstnämnda. Tänk på att spegelvända bilder med text på bara, annars blir det bak-och-fram... =)

Kram
/Ewa
Cissi sa…
Hej!
Jättefina donnor!!!!
Ark finns på Claes Olssons att köpa!
Må gott!
Ska bli kul att få se resultaten senare!
Designe sa…
Så vackra bilder! Gillar nog de med mor och barn bäst..särskilt den översta av dom..
Kram :)
God kväll
Här grejas det. Kom precis från jobbet, och vad gör man,jo man sätter sig framför datorn. Beroende framkallande... Den första bilden i mittenraden är nog min favorit. Ska göra ett nytt inlägg jag också. Men först lite te o macka. Ha det. Pirre
Bilden till vänster i mittraden är min favorit också.

Ang lakan så har bl a Himla fin bäddtextil tycker jag och kanske lite rimligare priser.

Fin blogg det här ... kommer gärna igen *ler*

Kramra Christina
Designe sa…
Tittade lite längre ner här nu och vilken underbar butik du har!!..En sån söt stuga och fina saker! Hoppas verkligen jag har vägarna förbi snart! :)
Smycka dig sa…
vackra bilder du hittat,jag instämmer att bilden med nakna barnet och donnan är vackrast men alla motiven kan passa som alternativ..
Ha det
kram
Lotta

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.