Fortsätt till huvudinnehåll

Tävling! Tävling!

Halloj!
Är nu sugna på en tävling så här mitt i snöiga april? Det behövs ju något som piggar upp när snön vräker ner och man tror att man ramlat tillbaka ett par månader i tiden. Just nu så har vi en enkel tävling i våran webbshop.
Vinsten är det här setet med brödrost, förvaringsburk och äggkoppar från Puhlmann. Värdet är faktiskt över 600 kr så det är värt att pröva lyckan ellerhur? Titta in på
www.broarne.se
LYCKA TILL!!!!!
Annmarie

Kommentarer

Mamma Millan sa…
Men sååå kul..ja kikar in bums!!!!!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan
Smeagol sa…
Hahaha, din mor måste haft ett "stressigt" förhållande ;-)
Min 72-åriga mor drömmer mest om att hon "springer runt" med en massa Italienare, eller att min bror går omkring utan byxor :-0
Härligt med drömmar :-)))
PS! Jag har hittat en Maincoon uppfödare i Österike som har såå fina mainconner (enligt mitt tycke). Är SÅ sugen och dom har bebbar just nu *gulp*
Stor Kram
Ilar dit direkt!! Ha en bra dag!

PS ingen snö i småland
gerda-thyra sa…
Kul! Jag har både länkat och mailat... och berättat att hela härligheten skulle passa jättebra i stugan + att jag redan har virkat gammeldags "ansikts-gryt-lappar" i precis den turkosa färgen!
Du kan ju bara tänka dig vad fiiiint jag skulle få det i köket med de här läckra sakerna!
gerda-thyra sa…
Nu kan du gå in till mig och se den turkosa ansiktsgrytlappen!
Den finns under ABC-LEK: G som i Grytlapp!
Har du sett att jag även har länkat till massor med 70-tals-grytlappsbeskrivningar i det inlägget?
Nettan sa…
Oj här har jag missat mycket, har massor & läsa....älskar dina bilder på " katterna " =0)
Tävlat & länkat hos dig har jag gjort oxå !
Ha det gott i Helgen..
Kram Nettan
Hej!
Jag läste precis att du är utbildad hos antroposoferna i Järna, det var lite kul att läsa då jag bott mina första 20 år där!

Ha en trevlig helg.
cecilia sa…
Vilken bra tävling, fint pris :)
linnea-maria sa…
Vad kul då kikar jag in...Jag har förresten oxå tävling på min blogg /linnea-maria
Å så roligt med en tävling - och vilka fantastiskt fina priser du har dessutom.

Ingen kan väl motstå sådan fina saker till hemmet ! Riktigt läckra färger.

Kramis
cecilia sa…
Aa jag vet, usch vad jobbigt det är att vara beroende...
Smycka dig sa…
Hej i stugan... jag har ju redan länkat dig på min blogg, så nu blev det en länk till;))))

Skit snygga grejer...jag gillar ju 50-60 tals stuket.
Ha det bäst
Kram Lotta
Det var inte dåligt , synd att man redan länkat :-(
Kram/Lotta
Hwita Villan sa…
Klart man ska kika in där!

Själv har jag en liten utlottning hos mig! Inte värt 600 kr, men ändå ;-).

Ha en skön söndag!

Kram M
Broarne sa…
Hej Lotta och ni andra som redan har länkat till Broarnes butik - det är klart att ni är med i tävlingen! Skicka ett mejl och berätta det bara, så att jag vet (det går förstås bra att säga det i ett inlägg också...).
Annmarie
Alltid lika kul med tävlingar så
självklart vill jag oxå vara med och tävla ! Jag länkar redan till Broarnes butik. :)

Ha det gott !
Camilla
Är här och tittar efter ett nytt inlägg...

Ha en skön helg !

Kram Kram
Vilka underbara grejer!
Tråkigt det där med snön.

Trevlig helg!

Kram L

me and alice sa…
Hej!
Vackra saker du lottar ut!
Hoppas ni har sol idag. Vi har det inte.
Ha det så gott!
kram Susanne
Tack för tipset om tävligen och TACK för dina fina ord på min blogg! Jag blev verkligen superglad! :) Ha en toppenbra helg! KRAM

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.