Fortsätt till huvudinnehåll

My Fair Lady


Här är min Maine Coon katt. My Fair Lady heter hon. Hon är nog det närmaste man kan komma en ljusrosa katt...
Hon är som en grädd-socker-dröm med maräng. Trots sin otroligt sockersöta uppenbarelse så har hon ett lustigt uppkäftigt uttryck i ansiket, ellerhur? Hon ser ut som en bandit, lite sur och tvär.
Men My Fair Lady är aldrig sur, hon är bara en helt underbart snäll Maine Coon-katt.
Vill du också ha en Maine Coon? Maria Åhrén har en liten hona ledig. Blossom heter hon och har inte marängklänning, hon är mer som en pantertant.
:o)
Annmarie

Kommentarer

Vilken sockermaräng - så rar!

Hon ser ju bara lite eftertänksam ut - hon är ju trots allt en liten kattfröken!

Kram Maud
Men jisses vilken ljuv liten varelse...fullkomligt förtrollande
Smeagol sa…
Åh, är Blossom fortfarande kvar??
Jag har ju bara tre katter *känns lite för lite* ;-)
/R
Vilken liten marängsvisse eller marängkisse kanske det skulle vara... Så sööt hon är!
Kram
Marie
Jema Rose sa…
Så ljuvlig..!

: )

Kram, Jenny

<3
cecilia sa…
Hon är verkligen en fair lady :)
söt som socker, helt ljuvlig. En liten kattmodell.
kramar malin
Smeagol sa…
Hej igen
Du, vart hittar man Mignonänder??? Vill ha sådana...
Kram
Rebecka
Johanna.B sa…
Gud vilket underbart vackert hus ni har. Och din butik ser väldigt mysig ut den också. Så fina röda stugor.
Tänkte passa på att berätta att jag den här veckan har ett tema. "Grönskande platser" är veckans tema, skulle kunna se det som ett glädjens tecken nu när solen skiner och våren är här. Trädgårdar, balkonger, växthus, altaner, utemöbler och blommor. Häng gärna på och hjälp alla där ute med inspiration inför sommarsäsongen!
Vitt Hemma sa…
Ååååå, sååå sööööt!!! :) Har en liten bonkatt och skulle vilja ha en till när vi flyttat, en vit :) Sambon säger nej än så länge... (måste bearbetas) *fniss*

Kram!
Elin sa…
Hej, vad kul att du tittade in hos mig och tack för länkningen! Vilken söt liten kisse, vi har redan två katter, en norsk skogskatt (som fick sju kattungar förra våren!)och en bondkatt... Era lamm var också otroligt söta, vill ha!
Mvh Elin
Computadores sa…
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Computador, I hope you enjoy. The address is http://computador-brasil.blogspot.com. A hug.

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.