Fortsätt till huvudinnehåll

Tisdagstema: Fyrkantig

Vårat kakel i köket är fyrkantigt 10 x 10 cm. De är handmålade från Indien och ingen är den andra lik, det är samma mönster men ändå olika. Jag tycker verkligen om dem och är det någon där ute som vill ha så kan jag kolla med Madam Stoltz om de finns kvar. I så fall kan jag ta hem till er.
'

Jag kan ta en bild på hela kaklet sen om ni vill, när inte hela bänken är full med disk...:o)Den här gamla mötesplatsen går jag förbi varje dag när jag går ut med hundarna. Just idag såg jag den när jag spanade efter fyrkantiga saker, jag har inte sett den förut. Den måste ha många år på nacken.
Annmarie

Kommentarer

Lotta sa…
Mycket vackert kakel och hade jag haft det fina kaklet hade jag varit lycklig 8`)
Famos sa…
Snyggt kakel!
Skylten måste vara mycket gammal, för den sorten ser man ju aldrig nu för tiden.
Många fina bilder på Din blogg, jag blir så sugen, men tyvärr är butiken för långt bort.
Ha det gott!
Designe sa…
Vilket underbart kakel och så härligt med den slitna och rostiga skylten!..Kul att du oxå deltar i tisdagstemat!:)
Fint kakel, häftig skylt, finns de kvar ännu?
marie sa…
den skylten har nog många år på nacken.....tur att det var fyrkantigt på temat, så du fick föreviga den.... =)
Ninni sa…
Åh vilket fint kakel! Gillar verkligen kakel och klinkers jag... Skylten måste vara urgammal...Roligt att den finns kvar.
Zoey sa…
Vackert kakel och sannerligen fyrkantigt! :)
Pialotta sa…
Fyrkantigt .. ja du det är mycket fyrkantigt just idag.. finns massor i ett hem om man bara tänker efter och så klart ute.. du fånga dina motiv bra.
Tjing
Åh! Det var väldans fina fyrkanter du visar idag, hoppas vi får se hela kaklet nån dag!!!

Kul att den vackra gamla skylten full av patina får stå kvar och inte har blivit utbytt...
Cissi sa…
Vilket fint kakel!!!!

Må gott!

/Cissi
God kväll
Badrumskrokarna har jag köpt på Indiska, visst var dem fina. Kaklet var riktigt fin. Jag gillar blå/vit porslin, så det där var helt i min smak. Cool gammal skylt. Det är synd att dem flesta gamla skyltarna rivs ner, o ersätts med nya...Ha det. Pirre

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.