Fortsätt till huvudinnehåll

Fischers appelblossom

Denna helt ljuvliga pelargon har jag köpt från Sutarve handelsträdgård på Gotland, hon har postorder så man kan få hemskickat. Just den här pelargonen som jag lyckades få tag i är helt otroligt storblommig. Så nära rosbuketter man kan komma. Andra Fischers jag har sett i handeln är inte lika fina.

Kommentarer

Cecilia sa…
Hej mamma! Ja det är min nya jacka, men jag har köpt en vinterjacka också så du behöver inte vara orolig. Nu ligger silene i mitt knä och biter i mina kläder, hon är hopplös som ska bita på allt. Fin blogg du har föresten. Kram
Maria sa…
Tack för ditt besök hos mig.
Och självklart får du länka.
Vi hörs! // Maria
Elin sa…
Hej Annmarie! Hur står det till med er? Med mig är det bra. Pluggar det sista nu till Barnskötare, ska bli kul att få komma ut och jobba sen. Jätte fin blogg du har. Ha det så bra,Kramar Elin
Vilken otroligt vacker veranda ni har byggt!!!
Är det något som jag verkligen vill ha så är det en sån gammaldags som smälter in...
Birgitta
Lallis sa…
Hejsan!
Jag har en exakt likadan Pellis hemma hos mig. Köpte den på ett ställe som heter Tant Grön här i närheten och de har jättefina blommor och annat grönt.
Kul att hitta in hit till dig. Kommer alldeles säkert tillbaka. Mvh Lallis
Marie sa…
Hej!
Kul att du hittade till mig så jag kunde hitta till din fina blogg. Självklart får du länka, jag blir bara jätteglad.

Ha en trevlig helg. Kram Marie
Ha ei riktig fin weekend! Klem frå Linda
Lova sa…
Hej Annmarie! Roligt att kunna läsa bloggen :) jättefin var den, jag blev så glad. KRAM på dig och på alla andra!
Ja såna rosenknoppspelargoner kan ju ersätta en hel ros, så vackra! Ha en bra helg! Mari.
Villken fin blomma, är på jakt efter lite pelagoner så tack för tipset!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.