Fortsätt till huvudinnehåll

Växthus inne


Jaha här sitter jag och funderar. Den här bilden var tagen i våras och då hade inte tomater och gurkor kommit särskilt långt. Men det är ett himla bra uterum på vår och höst när det är lite blåsigt och kyligt ute. Vi har satt vindruvor och vi fick lite druvor redan i år, de mörkblå var klart godast. Bambumöbeln kommer från JYSK och de fina trädgårdsmöblerna har jag köpt hos min kompis Viveca antikhandlaren, hon har butik hemma: Antik & Kuriosa i Vänge.

Vill ni ha tag i ett sånt här växthus, gammalt i trä så kan ni ringa: 021-1355200 Västerås. Jag har kollat med dem och det var OK att jag satte ut tel-nr. här. Fråga efter växhusen...

Kommentarer

signe sa…
Va mysigt du har i ditt växthus/uterum!..fint med tygerna som hänger där på insidan! :)
Lilla Blanka sa…
åh det ser underbart ut! jaa, jag vill ha ett sånt växthus, fast jag undrar om jag får lov att sätta upp det på tomten... :) fint är et i alla fall!
Evelinas hus sa…
Vilket underbart växthus ni har!!
Vad roligt att du länkar till mig, jag gör det samma.
Trevlig kväll!
Caroline
Marie sa…
Vilket underbart växthus.

Kram Marie
Dreamhouse sa…
ser helt fantastiskt ut!!! avis!! xx
Men åh så mycket vackert du bjuder på. Jag älskar ditt växthus jag önskar att jag hade råd! Det är min absoluta dröm!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.