Fortsätt till huvudinnehåll

Glasveranda


Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.

Kommentarer

Mia sa…
Velkommen i bloggverden! Og for en fantastisk blogg du har! Glassverandaen din ser akkurat slik ut som den jeg drømmer om å bygge til vårt hus også. Og så drømmer jeg om et drivhus, og likte din bare så utrolig godt. Gleder meg til nærmere fortelling av hvordan det ble til. Hyggelig at du ville linke min blogg, jeg skal gjøre det samme med din.
saravillfara sa…
Åh, har ni en sån där underbar glasveranda som vi andra bara drömmer om...?
En sådan skulle jag mer än gärna haft själv!
Vad kul att du börjat blogga förresten, visst är det kul?
Malkin sa…
Åhh vilken fin veranda!!
signe sa…
Men åh vilket fint hus och vilken härlig och stor glasveranda m fina fönster och fina dubbeldörrar! Underbart! Kram :)
Bettina sa…
Hej, och tack för trevlig kommentar i min blogg!! :)

Fantastiskt fint hus!!! Precis ett sådant jag skulle vilja ha.
Karna sa…
Åhhhh fantastisk fin, og verdt hver eneste krone. Har VELDIG lyst på en slik glassveranda, hadde passet huset mitt også tror jeg. Det er ikke mitt hus som er i logoen, det er et fyrhus som jeg har funnet bilde av... =0)

velkommen til bloggverden, flott blogg du har, kommer igjen og besøker deg!

(Klart du kan linke, bare koselig det!)
Maria sa…
Hejsan och välkommen jag är själv ny i blogg världen. Hittade dig via en annan bloggare, så jag kikade in.
Vilken vacker glasveranda med pardörrar helt underbar.
Ha det så gott! // Maria

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…