Fortsätt till huvudinnehåll

Hyllremsor?

Hej vänner
Kan ni vara smakråd? Jag kan köpa in såna här gamla hyllremsor så att utpris blir 25Kr för ca 4,5m. Kan det vara något tror ni? Min man tror inte på det... Men jag tycker att de är jättefina, det sägs att de är gamla från en lanthandel. Ska jag slå till? Ska man ha bara de som det står "God Jul" eller båda?
Det vore ju jättekul med kommentarer nu...Kommentarer

Svår fråga för mig att svara på...jag har inga såna här själv, men jag tycker att de var söta att se på här! Tror absolut att köpare finns! Fortsatt skön lördag! Kram!
Hej!
jag tycker absolut att du skall slå till på de fina hyllremsorna. ångrar du dig kan jag köpa många av dig.
Kram Maria
Gerda-Thyra sa…
Jag använder inte sådana själv...
men är jättesvag för allt äkta gammeldags... att se på och ha i mina lådor och gömmor!
Tycker att du ska köpa in, speciellt de med God Jul på!
Gerda-Thyra sa…
Självklart är det OK! Jag blir ju bara glad... fniss
Länka på du! Du har också en jättefin sida, med fina bilder och mycket intressant att läsa! Kommer absolut tillbaka och hälsar på här!
mona sa…
Ååååh,så fine !! Tror nok du får mange kjøpere,skulle ønske jeg bodde litt nærmere.....lykke til,iallefall :)
Lova sa…
Ja visst var det Expressen som åsyftades!

Kram Lova
Millis sa…
Jättefina hyllremsor och bra pris!
Jag gillar dom med God Jul på...
Det är klart att det finns "stollor" som mig som kommer att köpa av dom remsorna;-)
Kram/Birgitta
Gunnels blog sa…
Naturligtvis kommer detta svar alldels för sent! Men det klart att du ska köpa dessa gamla fina hyllemsor! Jag har några gamla och jag ÄLSKAR dom. Jag har de på mitt lantställe som är från 1840, och om jag hittar sådan på en loppis eller secondhandaffär kan jag ladrig motstå dom, men det är inte så ofta man hittar dom!

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.