Fortsätt till huvudinnehåll

TrädgårdskonstIdag har jag farit runt hela dagen och uträttat ärenden. Jag slank in på återvinningen i Sala och hittade en rolig liten stol på hjul. Jag har blivit inspirerad av er alla som målar möbler vita så jag köpte färg, penslar, slippapper och vax. Nu ska det målas! Om den blir bra så ska jag visa den sen.
Senare åkte jag till Mia som brukar hjälpa mig i butiken, hon ville ha råd för sin trädgård. Jättefin trädgård med en naturdamm, det har väl de flesta på önskelistan. Mia...den rackaren hon köpte fotöljen på återvinningen som jag ville ha! Det är ju hopplöst att ha med sig en kompis med samma smak när man ska fynda.!
Jag var in till en bekant också som har en rolig loppis, men det var bara hennes mamma hemma och ingenting var prismärkt, och saker överallt, högt och lågt. Jag tog ett par bilder i Helenas trädgård, hon är otroligt pysslig med trädgård.

Kommentarer

Betty sa…
Vilken underbar liten älva som sitter där som en liten beskyddare. Skulle förresten oxå så gärna vilja ha en naturdamm.
Kramar
Så fint! Gillar både älvan och bladfatet!! Må gott! Kram!
Va fint du har i din blogg! Länka på du! Jag kanske länkar dig också om du inte har nåt emot det...? En damm drömmer jag också om men vet inte om den nån gång blir verklighet..
Jag har inte hunnit kika in hos dig på ett par dar...men nu är det gjort...suck...vilka fina trädgårdsbilder...vilka charmiga änglar...och VILKET VÄXTHUS!!!!
Kram/Birgitta
Hallå igen;-) Vad snygga tavlor du har målat!
Kram
Linda Lunda sa…
Åhh så vacker din lilla älva är!!!
Så söt!!!
Linda
"M" sa…
Å vad mkt fint du visar....blir såå avundsjuk på ditt jobb.....
Mvh "M" Hjärtan på tråd

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.