Fortsätt till huvudinnehåll

Mera änglar

Jag måste bara visa en ängel till som Sussie kom förbi med idag, den håller ett ljus i handen. Helt underbar.
Det här med bloggandet är en helt ny grej för mig och jag hade verkligen inte en aning om vad ni höll på med här ute...verkligen roligt och detta kommer att rädda mig i vintermörkret det känner jag nu. Det har varit riktigt kallt och ruggigt idag, vintern verkar vilja komma tidigt i år... hu!

Kommentarer

Söt ängel!! Ha en bra dag! Kram!
Vilken fin ängel...jaa visst är det kul det här med bloggandet !
Jag fastnade för bloggeriet i Januari , gjorde en egen blogg i Maj ...skitkul..man får såå mycket inspiration o tips från alla..
Kram Anette
Engsroom sa…
Det var en häftig ängel, själv så startade jag bloggeriet i augusti och tycker ocklså att det är jätte roligt man blir liksom fast.
Så mycket inspiration från alla olika bloggar.
Ha det gott iveckan!
Ella
Zassi sa…
Vilken härlig blogg du har! Och vilket jobb ni gjort med växthuset! Kul bildspel :) Och underbara katter!
Har själv 2 katter, vanliga "bonnkatter". Ljuvliga varelser. Ha en bra måndag//Z
Lova sa…
Hej hej! Det går bra att länka till min blogg och att lämna ut adressen. Anledningen till att jag började blogga var att få övning i att folk läser det jag skriver. Och det tycks ju folk göra :) Vore trevligt att få adresser till de bloggare jag känner, så att jag kan länka.

Kram på dig
majsan45 sa…
Hej och kul med en ny bloggis...såg att vi är födda i samma tecken och i samma år -60talet är ju ett bra år...;-) Och vilka fina tavlor du gjort.Samt änglarna var ju bara så fina,gillade växthuset med vill ha vid stugan....Hej och jag kommer tillbaka/Majsan
mary jane sa…
You have a very beautiful blog....
signe sa…
Vilken superfin ängel! Jaa, bloggandet är verkligen upplyftande! Tyvärr tar jag mig inte tid att läsa böcker på kvällarna längre men nåt positivt är ju att man ser mindre på tv...och så blir man ju såå inspirerad och pysselsugen!
liznordstrom@hotmail.com sa…
Vilken inspirerande blogg. Letar idéer på pyssel inför stundande vintermörker.
Är sugen på att testa att göra min egen ängel.... Vad är det för tråd som du arbetar med. Vackert med de tunna pärlbeströdda vingarna...

Populära inlägg i den här bloggen

Tasha Tudor

Idag vill jag visa en kvinna som är en av mina absoluta favoriter. Tasha bor och lever mycket enkelt och långt från annan civilisation. Hon arbetar som illustratör och är mycket känd för sina barnteckningar. Hon är trädgårdsfantast och ni har säkert sett boken Tasha Tudors Trädgård som kom ut 1998. Hennes trädgård är nog en som alla drömmer om, vild och vacker. Hennes hus är faktiskt inte gammalt , bara några 10-tal år, men det är byggt efter en mangårdsbyggnad från 1740 i Concord New Hampshire. Här finns en liten film om henne och är är hennes familjs hemsida.
Hennes älsklingar framför allt är hundarna som är av rasen Welsh Corgi. Farmen hon bor på heter Corgi Farm...

Tidskrifter

Jag prenumerarar på 2 tidningar som är mina absoluta favoriter. Lantliv förstås, de visar så fina kläder också. Det är så härligt att kunna få inspiration direkt hem i brevlådan.
I det här numret annonserar vi själva också för första gången för vår webb-butik, så det var extra spännande att titta längt bak på annonssidorna. Just nu kan man vinna en prenumeration på tidningen Lantliv titta in på den här länken.

Vackra hem& Interiör från Norge, super fin tidning med otroliga bilder. Lantliv som är som en Guru för oss som gillar den lantliga stilen, ellerhur?
Vackra hem & interiör: Jag gillar i alla fall mest den riktigt gamla stilen, lite sparsmakat och blandat med nytt och gammalt. Kal och lite rå vägg med en ensam tavla. Vacker hylla som delar av väggen. Snyggt med en stråhatt och hampasnören sådär bara.
Vackra hem & interiör: Det här blev min favoritbild denna gång. En gammal trasmatta som de gjort förvaring av. Så läckert med lite fina band och någon spets. Jag blir sugen at…

Glasveranda

Så här ser vår veranda på huset utifrån. Det är många som tror att den satt på huset från början, och då blir vi glada för det är precis vad vi ville. Vi hade många överläggningar med snickarna innan den blev klar och det var en erfarenhet att ömsom förmedla och ömson övertyga dem om att det är så här det ska vara. Det är ju inte alltid den enklaste vägen som är snyggast...Men vi är mycket glada och stolta och den blev inte så dyr heller tycker vi. Den gick på ca. 150000 kr att bygga och jag tror faktiskt att huset steg i värde med minst det beloppet efter att den var på plats.